Αποκαλύψεις από τη νονά της Αγγελικής: Υπάρχουν πολλά που πρέπει να ειπωθούν

«Υπάρχουν πολλά που πρέπει να ειπωθούν. Μιλούσαμε ώρες ατέλειωτες για αυτά. Είναι πολύ σοβαρή υπόθεση. Αυτή η κοπέλα ήταν σαν παιδί μου. Πρέπει να ειπωθούν και θα τα καταθέσω όλα στο δικαστήριο», είπε μεταξύ άλλων η αγαπημένη νονά της αδικοχαμένης κοπέλας, στην εφημερίδα RealNews.

Είπε ότι θα μιλήσει για το «βαρύ παρελθόν», που οδήγησε τον πατέρα να δολοφονήσει -όπως ομολόγησε ο ίδιος- την κόρη του Αγγελική και μάλιστα με τον πιο άγριο τρόπο.

«Αυτή η εβδομάδα ήταν μαρτύριο για μένα. Δε μπορώ να μιλήσω με λεπτομέρειες ώστε να μάθει όλη η Αλβανία τα μυστικά της κοπέλας. Αν την αγαπάμε δεν πρέπει να λέμε περισσότερα από αυτά που ξέρουμε. Είναι ένα οικογενειακό δράμα αυτή η ιστορία. Υπάρχουν πράγματα που δε λέγονται» συνέχισε η νονά της άτυχης κοπέλας, συμπληρώνοντας ότι «την αγαπούσα όπως αγαπώ τα παιδιά και τα εγγόνια μου».

«Ήθελε να γίνει Χριστιανή»

Νονά και βαφτιστήρα, γνωρίστηκαν στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνος.

«Μέναμε στο ίδιο χωριό αλλά μου είχε κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση η σεμνότητά της και ότι συνεχώς ερχόταν στην εκκλησία. Έτσι πήρα το θάρρος και της μίλησα και με τον καιρό γίναμε φίλες. Ήταν ένα βασανισμένο πρόσωπο, μια τρυφερή ψυχή. Ερχόταν σπίτι μου και μου ζητούσε βιβλία για τον Άγιο. Τον λάτρευε…» είπε μεταξύ άλλων η νονά της, τονίζοντας ότι περπατώντας στην Αλβανία, είχε βρει μια εικονίτσα του Αγίου Σπυρίδωνος όταν ήταν μικρή. «Από τότε της άναψε ένας πόθος να γίνει Χριστιανή, χωρίς να της το πει κάποιος».

Αργότερα, η κοπέλα της εκμυστηρεύτηκε ότι ήθελε να γίνει Χριστιανή αλλά φοβόταν επειδή δεν είχε άδεια παραμονής. Τότε, η 64χρονη – που στη συνέχεια έγινε νονά της- την καθησύχασε λέγοντας ότι υπήρχε λύση… Το μυστήριο έγινε τον Οκτώβριο του 2017 και «για την Αγγελικούλα ήταν η ευτυχέστερη μέρα της ζωής της. Αχ κοριτσάκι μου, χάθηκες τόσο άδικα πριν προλάβεις να ντυθείς και νυφούλα…»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα