Ζούσε άσχημα - Συγκλονίζει η νονά της Αγγελικής που δολοφονήθηκε από τον πατέρα της

Ζούσε άσχημα - Συγκλονίζει η νονά της Αγγελικής που δολοφονήθηκε από τον πατέρα της

Την ώρα που η κηδεία της 28χρονης αδικοχαμένης Αγγελικής Πέτρου βρισκόταν σε εξέλιξη στην Αλβανία, η νονά της μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Μαζί σου» και την Τατιάνα Στεφανίδου για τη νεαρή κοπέλα, η οποία δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα, ο οποίος δεν ενέκρινε την επιλογή της να είναι ζευγάρι με ένα νεαρό αφγανικής καταγωγής.

«Η Αγγελική ήταν λίγο κλειστή στον εαυτό της και δεν μιλούσε συχνά για τον πατέρα της. Όταν ήρθε στο σπίτι μου, μετά από ένα επεισόδιο, ήταν ένα ψυχικό ράκος. Ήταν πολύ φορτισμένη και γι’ αυτό εγώ δεν την ρωτούσα λεπτομέρειες. Δεν κατηγορούσε εύκολα τον πατέρα της, παρόλο που είχε ζήσει πάρα πολλά δύσκολα… Είχε αγάπη στην ψυχούλα της… Δεν έδινε δικαιώματα να κατηγορήσουν τον πατέρα της. Ζούσε άσχημα. Ρούχα, παπούτσια, τσάντες, δεν φόρεσε ποτέ καινούρια. Όλα ήταν αποφόρια, από τον έναν και τον άλλον. Παρόλο που δούλευε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Έστελνε χρήματα μηνιαίως σε μια θεία της στην Αλβανία, για κάποιο ξαδερφάκι της…», είπε χαρακτηριστικά, κάνοντας την παρουσιάστρια να δακρύσει.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Όταν την κερνούσαν ένα γλυκό έτρωγε το μισό και το υπόλοιπο το κρατούσε για τον πατέρα της. Μια φορά της είχα δώσει πέντε αμύγδαλα και τα φύλαξε για να τα φάει με τον πατέρα της. Αυτό με είχε συγκινήσει πάρα πολύ. Πέρυσι, την ημέρα των Χριστουγέννων, την είδα για πρώτη φορά να λάμπει. Είχε φάει με τον Αλί και την οικογένειά του. Είχε βρεθεί για πρώτη φορά μέσα σε μια οικογένεια που της έδειξε αγάπη και ήταν χαρούμενη… Κάνανε όνειρα, ήθελαν να παντρευτούν… Πως μπορείς να φέρεσαι έτσι σε ένα παιδί που σου πρόσφερε τόσα…».

 

tlife

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO