Λαμία: Εγώ θα τη χτυπήσω, εσύ θα τη δέσεις. Απίστευτο σκηνικό με ληστές

Ήταν λίγο μετά τις 11:00' το βράδυ της Παρασκευής στην Ανθήλη όταν μια ηλικιωμένη γυναίκα άκουσε θόρυβο στην πόρτα. Πλησιάζοντας αθόρυβα κατάλαβε ότι κάποιοι προσπαθούν να την παραβιάσουν. Μάλιστα άκουσε τον έναν από αυτούς να λέει: «Εγώ θα τη χτυπήσω, εσύ θα τη δέσεις».

Η ηλικιωμένη διατηρώντας την ψυχραιμία της άρχισε αμέσως να τηλεφωνεί στους γείτονες, οι οποίοι ο ένας μετά τον άλλο πετάχτηκαν έξω, ανάβοντας φώτα και ταυτόχρονα κάλεσαν και την αστυνομία.

Όπως μας περιέγραψε γείτονας της ηλικιωμένης, οι ληστές αιφνιδιάστηκαν με αυτή την κατάσταση και έτρεξαν να κρυφτούν σε ένα χαμόσπιτο που βρίσκεται δίπλα από το σπίτι της γιαγιάς.

Οι γείτονες δεν πλησίασαν εκεί γιατί δεν ήξεραν αν έχουν κάποιοι όπλο, μαχαίρι ή άλλο αντικείμενο. Όμως μέχρι να έρθει η αστυνομία οι δυο δράστες κατάφεραν να εξαφανιστούν μέσα στο σκοτάδι περνώντας μέσα από έναν κήπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες είχαν προσπαθήσει και άλλη φορά να ανοίξουν το σπίτι της γιαγιάς και την προηγούμενη ήμερα ο γιος της τοποθέτησε, επιπρόσθετο μάνταλο πίσω από την πόρτα και γι αυτό δεν μπορούσαν να τη διαρρήξουν οι ληστές, με αποτέλεσμα να κάνουν θόρυβο και να τους ακούσει.

 lamiareport

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα