Πειραιάς: Σε αναμονή για το σήμα των απαγωγέων του επιχειρηματία

Πειραιάς: Σε αναμονή για το σήμα των απαγωγέων του επιχειρηματία

Σε θρίλερ εξελίσσεται η απαγωγή του γνωστού επιχειρηματία στον Πειραιά. Εδώ και 24 ώρες, οι απαγωγείς του δεν έχουν επικοινωνήσει με την οικογένειά του ενώ δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος του 51χρονου.

Άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του επιχειρηματία, λένε ότι ο επιχειρηματίας με την αγαπημένη του, επέστρεψαν ανυποψίαστοι από τις διακοπές των Χριστουγέννων στην Παύλιανη.

Η σύντροφός του, μια πανέμορφη κοπέλα, διατηρεί δεσμό εδώ και αρκετά χρόνια με τον απαχθέντα επιχειρηματία, Νίκο Μαυρίκο. Το μοντέλο και πρώην Playmate 2009, έχει τρελαθεί από την αγωνία μετά τις δραματικές εξελίξεις και περιμένει πως και πως να μάθει καλά νέα για την υγεία του αγαπημένου της.

Μη μπορώντας να πιστέψει τι έχει συμβεί , σήμερα το πρωί προσπάθησε να αποφύγει τις κάμερες κρύβοντας το πρόσωπό της με κουκούλα τρέχει να μπει στο διαμέρισμα στο οποίο ζούσε με τον επιχειρηματία το τελευταίο διάστημα στον Πειραια.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και πέντε χρόνια και είναι αχώριστοι από την πρώτη ημέρα που γνωρίστηκαν.

Τόσο, η ίδια όσο και ο Νίκος Μαυρίκος απέφευγαν τα φώτα της δημοσιότητας και ζούσαν μια ήσυχη ζωή. Δεν τους άρεσαν τα κοσμικά και οι φωτογράφοι.

Ο επιχειρηματίας Ν.Μ είναι μέλος πασίγνωστης οικογένειας του Πειραιά και πατέρας τριών παιδιών ηλικίας 24, 27 και 30 ετών . Επιτυχημένος στο εμπόριο ποτών και τσιγάρων. Χωρισμένος με την πρώην σύζυγό του με την οποία  διατηρούν όμως  άριστες σχέσεις .

«Δεν είναι εύκολο. Δεν είναι εύκολο. Εγώ τα παιδιά μου σκέφτομαι. Το ένα κλαίει το άλλο είναι σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση. Φοβούνται. Δηλαδή με το που άκουσαν την απαγωγή, μου λένε τι σημαίνει δηλαδή αυτό τώρα..», λέει η ίδια η πρώην σύζυγος του επιχειρηματία.  

Ο πειραιώτης επιχειρηματίας ήταν γνωστός για το ακριβό του γούστο στα αυτοκίνητα. Στο γκαράζ του σπιτιού του υπήρχε καλά φυλαγμένη μια Λαμποργκίνι.

Σε αναμονή για το σήμα των απαγωγέων

Οι ώρες περνούν βασανιστικά. Οικογένεια, συγγενείς και φίλοι, όλοι πάνω από το τηλέφωνο. Περιμένουν να χτυπήσει και στην άλλη γραμμή να ακούσουν τη φωνή του επιχειρηματία. Η αδερφή του μιλά στο Star:

«Από την ώρα που το μάθαμε περιμένουμε ...τίποτα. Τελευταία επικοινωνία είχαμε την Τρίτη και ήταν μια χαρά το παιδί. Δόξα τω Θεώ. Γέλαγε ήταν μια χαρά....», λέει.

Κάμερες ασφαλείας γειτονικών καταστημάτων έχουν καταγράψει το αυτοκίνητο των απαγωγέων. Είναι μαύρο, πολυμορφικό, πολυτελές Ι.Χ και έχει πλαστές πινακίδες.

Κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Εγκλημάτων κατά Ζωής βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την οικογένειά του ενώ δείγματα DNA από το χώρο της απαγωγής έχουν αποσταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια

Το χρονικό της απαγωγής

Ο 51χρονος, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης εταιρείας με αφορολόγητα είδη, έπεσε θύμα απαγωγής το πρωί της Πέμπτης, την ώρα που έβγαινε από το διαμέρισμά του στην οδό Θεμιστοκλέους στον Πειραιά και κατευθυνόταν στο αυτοκίνητό του.

Η απαγωγή έγινε μπροστά στα μάτια δεκάδων περιστατικών.  Τέσσερις σωματώδεις άνδρες με φόρμες των ΕΚΑΜ και μάσκες, άρπαξαν τον επιχειρηματία από τα χέρια και τα πόδια, βάζοντάς τον «σηκωτό» σε ένα σκουρόχρωμο τζιπ, με ξένες πινακίδες κυκλοφορίας. Διέφυγαν στα στενά του Πειραιά και έκτοτε τα ίχνη του 51χρονου αγνοούνται.

 Μαρτυρία:

Δεν δεχόταν απειλές λέει ο ξάδερφος του επιχειρηματία:

Χρυσα Δρακάκη δηλώσεις Θεσσαλονίκη 2010:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα