Τριπλό έγκλημα στο Έβρο: Προσπάθησε να ξεφύγει η μία γυναίκα

Τριπλό έγκλημα στο Έβρο: Προσπάθησε να ξεφύγει η μία γυναίκα

Οι μαχαιριές που φέρει η μία από τις τρεις γυναίκες, που βρέθηκαν άγρια σφαγιασμένες στο χωριό Πραγγί Διδυμοτείχου στον Έβρο, δείχνει ότι προσπάθησε να διαφύγει, αλλά οι δράστες την πρόλαβαν και την μαχαίρωσαν πισώπλατα, σύμφωνα με τα στοιχεία των ερευνών, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα evros-news.gr.

Νέα στοιχεία για το φρικιαστικό έγκλημα αναμένεται να προσθέσει η νεκροψία-νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης από τον ιατροδικαστή Παύλο Παυλίδη. Όσον αφορά τις αστυνομικές έρευνες, τα δύο μαχαίρια που βρέθηκαν στο σημείο, ένα στρατιωτικού τύπου και ένα τύπου στιλέτο, έχουν μεταφερθεί στην Κομοτηνή για εξέταση, αποτυπώματα και οποιοδήποτε άλλο χρήσιμο στοιχείο θα μπορούσε να προκύψει.

Η μεγαλύτερη σε ηλικία (περίπου 30 με 35 χρόνων) γυναίκα, που εικάζεται ότι μπορεί να είναι και η μητέρα, δεν ήταν δεμένη με σχοινί και βρέθηκε 40 μέτρα από τις δυο νεαρότερες, οι οποίες ήταν με τα χέρια δεμένα και κομμένο τον λαιμό. Έφερε μάλιστα μαχαιριές στον θώρακα, αλλά και στην πλάτη, κάτι που σημαίνει, ότι προσπάθησε να ξεφύγει. Ωστόσο, η έλλειψη οποιουδήποτε εγγράφου επάνω στις τρεις γυναίκες, δυσκολεύει το έργο των αστυνομικών, αφού δεν έχουν ακόμα κάποιο στοιχείο γι' αυτές, ούτε καν από που προέρχονται, που θα επιτρέψει να ξετυλιχθεί το κουβάρι του φρικιαστικού εγκλήματος.

Στο σκοτάδι οι έρευνες για τους δράστες

Την ίδια ώρα, στο σκοτάδι παραμένουν μέχρι στιγμής και οι έρευνες για την ταυτότητα των δραστών. Το μόνο σίγουρο φαίνεται να είναι, ότι ήταν τουλάχιστον δύο, καθώς ένα άτομο πολύ δύσκολα θα μπορούσε να δέσει τις δύο από τις τρεις γυναίκες και να τους κόψει το λαιμό με απόλυτα ψύχραιμο και «επαγγελματικό» -σύμφωνα με την Αστυνομία- τρόπο και ταυτόχρονα να κυνηγήσει και να αποτελειώσει την τρίτη γυναίκα, που επιχείρησε να ξεφύγει.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, δύο είναι τα σενάρια στα οποία επικεντρώνονται οι έρευνες για την ταυτότητα των δραστών. Το ένα είναι, να πρόκειται για διακινητές, που διαφώνησαν με τις τρεις γυναίκες για οποιοδήποτε λόγο και να θέλησαν σκοτώνοντας τις με άγριο τρόπο και αφήνοντας στον τόπο του εγκλήματος τα μαχαίρια, να στείλουν «μήνυμα» σε όσους μελλοντικά θελήσουν να μην τηρήσουν τα συμφωνηθέντα στον οικονομικό τομέα.

Το δεύτερο σενάριο είναι, να πρόκειται για τζιχαντιστές, αφού ο τρόπος που τις κατακρεούργησαν, δείχνει ψυχρό επαγγελματία και παραπέμπει σε κάτι τέτοιο.

 

 

news

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα