Υπόθεση Λαγούδη: Στο φως μηνύματα και emails της 44χρονης

Υπόθεση Λαγούδη: Στο φως μηνύματα και emails της 44χρονης

Τα τελευταία μηνύματα της Ειρήνης Λαγούδη στον φίλο της και τα emails σε κοντινό της πρόσωπο αποκάλυψε την Τρίτη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο αστυνομικός ρεπόρτερ, Γιώργος Καραϊβάζ, παραθέτοντας αποκλειστικές πληροφορίες για όσα εκτυλίχθηκαν λίγες μέρες πριν τον θάνατό της. 

Όπως είπε, η σχέση της Ειρήνης με τον σύντροφό της, ο οποίος φωτογραφήθηκε ως υπαίτιος για τον θάνατό της είχε συναφθεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια. 

Ωστόσο για την αστυνομία ο άνθρωπος αυτός είχε βγει από το κάδρο των υπόπτων και αυτό γιατί από τις άρσεις των επικοινωνιών των εμπλεκόμενων προσώπων, το συγκεκριμένο άτομο φαίνεται να είχε ακλόνητο άλλοθι. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Γιώργο Καραϊβάζ, από την άρση των επικοινωνιών, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν  ότι για το διάστημα από 1η Δεκεμβρίου 2017 έως 31 του ίδιου μήνα υπήρχε μια πολύ σημαντική επικοινωνία μεταξύ της Ειρήνης και του συντρόφου της, περίπου 40 κάθε μέρα. 

Η αρχή του τέλους όμως, άρχισε το πρωί της Παρασκευής στις 5 Ιανουαρίου 2018 στην Αθήνα, μετά από καυγά των δύο σε πάρκινγκ γνωστού πολυκαταστήματος. Εκεί το ζευγάρι χώρισε και ξεκίνησε το θρίλερ του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη. 

Την ίδια μέρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Γ. Καραϊβάζ, η 44χρονη στέλνει ένα μήνυμα στο κινητό της συζύγου του φίλου της, εξιστορώντας τα πάντα για τη σχέση τους κι εκείνη επικοινωνεί μαζί του και του ζητά εξηγήσεις. 

Η Ειρήνη επιστρέφει στο σπίτι της στην Κατοχή Αγρινίου με την κόρη της και το αυτοκίνητό της και ο φίλος της με το δικό του. Μάλιστα στο αυτοκίνητό του βρίσκεται η βαλίτσα της 44χρονης, την οποία και αφήνει το πρωί του Σαββάτου στο συνεργείο, όπου η άτυχη γυναίκα είχε αφήσει το αυτοκίνητό της για service.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, 6 Ιανουαρίου, γύρω στις 12:00 το μεσημέρι, υπάρχει καταγραφή του αυτοκινήτου του φίλου της Ειρήνης στα διόδια του Ρίου – Αντιρρίου, με το οποίος εκείνος και η σύζυγός του πηγαίνουν αρχικά στον Πύργο και από εκεί στο Κατάκολο, όπου βρίσκονταν τα παιδιά τους. Τα παραλαμβάνουν και όλοι μαζί πηγαίνουν στη Ναύπακτο, όπου και διανυκτερεύουν. 

Η οικογένεια του φίλου στο Αγρίνιο γίνεται την επομένη των Φώτων, μετά από τον θάνατο της Ειρήνης και γι’ αυτό ο φίλος δε θεωρείται φυσικός αυτουργός σε περίπτωση δολοφονίας. 

Ο Γ. Καραϊβάζ συνέχισε λέγοντας ότι το βράδυ του Σαββάτου, συγγενικό πρόσωπο της Ειρήνης τηλεφώνησε στον φίλο της και τον ρώτησε αν είναι μαζί του γιατί έχουν να επικοινωνήσουν πολλή ώρα και την ψάχνουν. 

Εκείνος φέρεται να του απάντησε αρνητικά και όπως είπε στο συγγενικό πρόσωπο της 44χρονης από την Παρασκευή που είχαν χωρίσει δεν είχαν επικοινωνήσει ξανά. 

Ο συγγενής της Ειρήνης, φέρεται να γνωρίζει για τον χωρισμό, καθώς ενώ βρισκόταν εκτός Ελλάδας, έγινε αποδέκτης δεκάδων emails από εκείνη, στα οποία εξέφραζε την απόγνωσή της. 

Σε ένα από αυτά φέρεται να γράφει:

«Χάνομαι, δεν είμαι καλά. Καταρρέω. Εσύ ως άνδρας τί θα έκανες στη θέση του; Πάρ’ τον τηλέφωνο σε παρακαλώ γιατί εμένα δεν μου απαντά».

Το Σάββατο του θανάτου της, η Ειρήνη με το αυτοκίνητο του ξαδέλφου της πηγαίνει στο συνεργείο για να παραλάβει το δικό της. Επιστρέφει στην Κατοχή για να αφήσει τη βαλίτσα της και στη συνέχεια φέρεται να πηγαίνει στο σπίτι του φίλου της στο Αγρίνιο για να διαπιστώσει αν έχει επιστρέψει.

 Αργότερα, όπως υποστήριξε ο φίλος της στην αστυνομία, δέχτηκε ένα μήνυμα από την Ειρήνη στο viber στο οποίο του έγραφε: 

«Θα τα πούμε σε μία άλλη ζωή. Σε αγάπησα πολύ. Ήσουν πολύ σημαντικός για εμένα». 

Αυτό το μήνυμα όμως δεν βρέθηκε ποτέ, καθώς ο φίλος της, είπε πως επειδή ήταν μαζί με τη σύζυγό του όταν έγινε η αποστολή το διέγραψε, όπως θα έκανε ο οποιοσδήποτε στη θέση του. Το κινητό της Ειρήνης δεν βρέθηκε ποτέ για να επαληθευτεί ο ισχυρισμός του ή όχι.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα