Προφυλακίστηκε ο άνδρας που κατηγορείται για τον βιασμό της 22χρονης στο Ζεφύρι

Την προφυλάκιση του 58χρονου ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό της 22χρονης, που είχε βρεθεί σε κωματώδη κατάσταση στο Ζεφύρι διέταξαν ανακριτής και εισαγγελέας, όπως μεταδίδει ο ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται την εμπλοκή του.

Ο άνδρας υποστήριξε στην απολογία του ότι δεν γνώριζε την κοπέλα από το παρελθόν, ότι πρώτη φορά την είδε το βράδυ εκείνο, το οποίο είχε πάει για να προμηθευτεί ναρκωτικά και οτι μάλιστα, αφού ειδοποιήθηκε ότι δεν αισθανόταν καλά, βοήθησε τον φίλο της να την μεταφέρουν σε ασφαλές σημείο και κάλεσε το ΕΚΑΒ. Ωστόσο, ο ισχυρισμός του δεν έπεισε τους λειτουργούς της Θέμιδας, που αποφάσισαν την προσωρινή κράτηση του έως την διεξαγωγή της δίκης.

Σε βάρος του 58χρονου (σημ: αρχικώς αναφερόταν ως 60χρονος), είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και για βιασμό, αφού πιστοποιήθηκε ότι στο σώμα της κοπέλας βρέθηκε γενετικό υλικό που αποδεικνύει σεξουαλική δραστηριότητα.

Όπως προέκυψε, η κοπέλα πήγε για να προμηθευτεί ναρκωτικά απο το σπίτι του 58χρονου, ο οποίος τον Νοέμβριο του 2017 είχε συλληφθεί για τον βιασμό μιας 20χρονης, ωστόσο είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.  

Στην πρώτη ολοκληρωμένη κατάθεση της στους αστυνομικούς, η 22χρονη που παραμένει για νοσηλεία στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, περιέγραψε -με όσες λεπτομέρειες μπορούσε να θυμηθεί- τα όσα συνέβησαν.

Αρχικά, είπε, ότι εκείνη και η παρέα της, 3 με 4 άτομα, πήγαν σε ένα σπίτι, το οποίο γνώριζε κάποιος από αυτούς που τη συνόδευαν. Το σπίτι αυτό, σύμφωνα με την ίδια, ήταν κοντά στο σημείο όπου τη βρήκαν σε κώμα. Εκεί, σύμφωνα πάντα με την κατάθεση της 22χρονης, έκαναν χρήση ουσιών.

Στη συνέχεια, όπως περιέγραψε η 22χρονη στους αστυνομικούς, με ένα ή δυο άτομα από την παρέα έφυγαν και κατευθύνθηκαν σε άλλο σπίτι. Δεν μπορούσε να προσδιορίσει που είναι αυτό καθώς η μνήμη της είναι ακόμα θολή. Είπε όμως ότι και στο δεύτερο σπίτι έκανε χρήση ναρκωτικών. Όπως έγινε γνωστό το δεύτερο σπίτι στο οποίο πήγε η 22χρονη ήταν αυτό του 58χρονου.

ant1news

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα