Άντρας κρατούσε αιχμάλωτη Γαλλίδα σε πολυκατοικία στη Λαμία

Άντρας κρατούσε αιχμάλωτη Γαλλίδα σε πολυκατοικία στη Λαμία

 Η υπόθεση ομηρίας μιας Γαλλίδας ήρθε στο φως στη Λαμία. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 34χρονος άνδρας γνώρισε μέσω Facebook πριν από τρία χρόνια μια Γαλλίδα. Σύμφωνα με το LamiaReport οι δυο τους είχαν συνάψει ερωτική σχέση, η οποία όμως διακόπηκε. Ωστόσο τις τελευταίες μέρες άρχισαν να επικοινωνούν ξανά και η Γαλλίδα πείστηκε να έρθει στην Ελλάδα.

Ο 34χρονος που διαμένει σε ισόγειο διαμέρισμα της πόλης, έφερε την γυναίκα στο διαμέρισμα του την Τετάρτη έχοντας την δεμένη και φιμωμένη. Η 40χρονη γυναίκα υποστήριξε ότι αμέσως μετά την κλείδωσε σε ένα δωμάτιο που υπάρχει στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας.

Παρόλα αυτά η Γαλλίδα, άγνωστο πως, κατάφερε να επικοινωνήσει με τον πατέρα της και εκείνος με τη σειρά του ενημέρωσε την Interpol.

Το πρωί του Σαββάτου οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας, κατάφεραν να εντοπίσουν το στίγμα του κινητού της, έκαναν έφοδο στην πολυκατοικία και την εντόπισαν στο δωμάτιο.

Σημειώνεται ότι ο 34χρονος άνδρας τα δυο τελευταία χρόνια , "φιλοξενεί" στο διαμέρισμά του, μια 24χρονη κοπέλα από τη Λαμία, η οποία γνώριζε για την ομηρία της 40χρονης. Η νεαρή κοπέλα πιθανότατα φοβόταν να μιλήσει, αφού εξετάζονται και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρίσκεται μαζί με τον 34χρονο.

Οι αστυνομικοί εκτός από τον 34χρονο, ο οποίος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, συνέλαβε και την 24χρονη. Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport o 34χρονος εργάζεται ως εθνοφύλακας στο ΚΕΥΠ της Λαμίας.

 LamiaReport.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα