Μηνύσεις ετοιμάζει η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου για το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR, η οικογένεια ετοιμάζει μηνύσεις κατά συγκεκριμένων ατόμων από το φιλικό περιβάλλον της Ειρήνης που απέκρυψαν στοιχεία και αποπροσανατόλισαν με αυτόν τον τρόπο τις έρευνες για τον θάνατό της. Εντωμεταξύ, ερευνητές θα κάνουν νέα αυτοψία στη λίμνη, ενώ ο σύντροφός της έχει ήδη καταθέσει επτά φορές.

Σε συγκεκριμένα πρόσωπα θα στραφεί νομικά ο αδερφός της Ειρήνης

Οι μηνύσεις θα στραφούν σε πρόσωπα κυρίως από το φιλικό περιβάλλον της άτυχης μητέρας, οι οποίες θα είναι ανεξάρτητες από το πόρισμα του εισαγγελέα Αγρινίου. Οι δικηγόροι της οικογένειας περιμένουν να πάρουν στα χέρια τους τη δικογραφία. Να δουν ποιοι είναι αυτοί που στην αρχή είπαν ψέματα στις αρχές για το πότε είδαν τελευταία φορά την Ειρήνη Λαγούδη και αποπροσανατόλισαν τις έρευνες των αστυνομικών.

Ο αδερφός της έχει δηλώσει ότι μόλις έμαθε ότι η 44χρονη εξαφανίστηκε, επικοινώνησε με συγκεκριμένο πρόσωπο, ο οποίος ισχυριζόταν ότι είχε μέρες να τη δει. Αποκαλύφθηκε όμως στη συνέχεια ότι ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε λίγο πριν πεθάνει. Ο δικηγόρος της οικογένειας Βασίλης Ταουξής είπε στο STAR ότι σε αυτή  την υπόθεση θα πληρώσουν ακόμα και αυτοί που με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο προσπάθησαν να καλύψουν στοιχεία για τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη.

Νέα αυτοψία στον τόπο που βρέθηκε νεκρή η 44χρονη μητέρα

Εννιά μήνες μετά τον τραγικό θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη, ο  εισαγγελέας Αγρινίου κρατά κλειστά τα χαρτιά του και μελετά τα στοιχεία. Πώς βρέθηκε νεκρή στο μισοκαμμένο αυτοκίνητό της; Η οικογένεια της γι’ άλλη μια φορά το ερχόμενο Σάββατο θα κάνει νέα αυτοψία στην τελευταία της διαδρομή στις 6 Ιανουαρίου. Είναι βέβαιοι ότι αυτή τη φορά θα βρουν το στοιχείο που θα αποκαλύψει, όπως λένε, τον ή τους δολοφόνους της.

«Βεβαίως θα συνεχίσουμε τις έρευνες. Θα πάμε στην Αιτωλοακαρνανία και θα κάνουμε την τελευταία διαδρομή από το σπίτι της στο Αγρίνιο, προς της λίμνη Τριχωνίδα» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Ταουξής.

Επτά φορές κατέθεσε ο τελευταίος της σύντροφος

Ο μάρτυρας κλειδί στην υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη είναι ο τελευταίος σύντροφός της. Έχει καταθέσει ούτε μια, ούτε δυο, αλλά επτά φορές.

Δεύτερο στοιχείο κλειδί  είναι το χαμένο κινητό της 44χρονης μητέρας. Μέχρι και σήμερα δεν έχει βρεθεί. Οι αρχές με τη συνδρομή του FBI εντόπισαν το σήμα του,  ημέρες μετά τον θάνατό της, σε σπίτι συγκεκριμένου προσώπου στο Αιτωλικό. Το  πρόσωπο αυτό είναι από το φιλικό περιβάλλον της άτυχης γυναίκας.

Η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη μας περιμένει δικαίωση για τον θάνατό της, να πληρώσουν οι ένοχοι που στέρησαν από τρία παιδιά τη μητέρα τους.

Πού εντοπίστηκε το στίγμα του κινητού της

Εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη, η οποία βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της τον περασμένο Ιανουάριο, στη λίμνη Τριχωνίδα Αιτωλοακαρνανίας.

Σύμφωνα με το δικηγόρο της οικογένειας, κ. Βασίλη Ταουξή, άνδρες του FBI σε συνεργασία με τις ελληνικές Αρχές εντόπισαν ότι το κινητό της 44χρονης μητέρας έδινε σήμα στο Αιτωλικό, σε συγκεκριμένο σπίτι, ακόμα και μετά το θάνατό της.

Η ίδιος, μιλώντας στο Star, αποκάλυψε ότι ο Εισαγγελέας Αγρινίου έπαιρνε καταθέσεις όλο το καλοκαίρι και πως αναμένονται ποινικές διώξεις για την υπόθεση.

«Ενδιαφέρθηκαν Έλληνες από την Αμερική, οι οποίοι δούλευαν στο FBI. Ζητήσαμε τη βοήθειά τους και την ενίσχυσή τους δύο μήνες μετά το θάνατο της Ειρήνης κι εκείνοι εντόπισαν το στίγμα του κινητού τηλεφώνου της Ειρήνης σε συγκεκριμένο σπίτι, δίνοντάς μας οδό και αριθμό. Το σπίτι αυτό βρίσκεται σε μια παραλίμνια πόλη, κάτι που δεν γνωρίζαμε ούτε εμείς», ανέφερε ο κ. Ταουξής.

Διευκρίνισε, μάλιστα, ότι το στίγμα δεν βρέθηκε ούτε σε πόλη στο Μεσολόγγι, ούτε στο Αγρίνιο, αλλά σε επαρχιακή, παραλίμνια πόλη της Αιτωλοακαρνανίας.

«Μάθαμε τη διεύθυνση, στείλαμε ντετέκτιβ και αυτά που μάθαμε και ακούσαμε για το ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μας άφησαν άφωνους», πρόσθεσε ο κ. Ταουξής.

«Μας ενημέρωσαν, λοιπόν, από το FBI ότι το κινητό είναι κλειστό και εντοπίζουν το στίγμα του σε μια επαρχιακή κωμόπολη της Αιτωλοακαρνανίας και μας έδωσαν τη διεύθυνση. Όταν πήγαμε και εντοπίσαμε το σπίτι πέσαμε ξεροί γιατί ανήκει σε άτομο που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο συνδέεται με την υπόθεση, αλλά εμείς αγνοούσαμε την ύπαρξή του», κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ