Μπελάς ο θησαυρός του μακαρίτη για την ανύπαντρη κόρη!

Μπελάς ο θησαυρός του μακαρίτη για την ανύπαντρη κόρη!

Η ανύπαντρη θυγατέρα ενός αγρότη που απεβίωσε πριν από λίγο καιρό έγινε ζάπλουτη κυριολεκτικά εν μια νυκτί, όταν ανακάλυψε στο πατρικό της σπίτι δύο βαρέλια γεμάτα χρυσές λίρες. Μόνο που η αμύθητης αξίας περιουσία φέρεται ότι την έκανε να χάσει κυριολεκτικά τον ύπνο της, καθώς αντιμετωπίζει πλέον διπλούς μπελάδες! 

Αφενός, η χρυσή κληρονόμος πρέπει να... εξηγήσει την προέλευση του θησαυρού και να καταφέρει να τον νομιμοποιήσει. Αφετέρου, ζει πλέον με τον φόβο ότι ενδέχεται να βρεθεί στο στόχαστρο ληστών, καθώς δεν αποκλείεται να δραστηριοποιηθούν επιτήδειοι που λιμπίζονται το ανεκτίμητο χρυσάφι!

Ζήτησε βοήθεια

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα έχει ήδη απευθυνθεί σε συγγενικό της πρόσωπο που φέρει την ιδιότητα του αστυνομικού και ζήτησε τη βοήθειά του για να προστατεύσει την περιουσία της. 

Την ίδια ώρα έχει καταφύγει και σε γνωστό δικηγορικό γραφείο της Πάτρας, προκειμένου να δει με ποιον τρόπο μπορεί να νομιμοποιήσει τις χρυσές λίρες που της άφησε ο πατέρας της, ώστε να μπορέσει στη συνέχεια να τις αξιοποιήσει. 

Μέχρι πρότινος η τυχερή κληρονόμος αγνοούσε πλήρως την ύπαρξη του θησαυρού, καθώς ο πατέρας της δεν ήταν παρά ένας φτωχός βιοπαλαιστής, που δούλευε νυχθημερόν στα χωράφια προκειμένου να βγάλει τα προς το ζην! Μάλιστα, όταν ο ίδιος της εκμυστηρεύτηκε λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή ότι είχε κρύψει χρυσές λίρες σε βαρέλια, εκείνη πίστεψε ότι επρόκειτο για παραλήρημα του ηλικιωμένου λόγω της βαριάς ασθένειάς του. 

Ομως, όταν τελικά ο πατέρας της απεβίωσε, στο μυαλό της συντετριμμένης θυγατέρας του ήρθαν ξανά τα τελευταία του λόγια. Ετσι, πήγε αμέσως στο σημείο του σπιτιού που της είχε υποδείξει, και βρέθηκε μπροστά σε μια έκπληξη που έμελλε να αλλάξει για πάντα τη ζωή της, καθώς τα δύο βαρέλια ξεχείλιζαν από χρυσά νομίσματα!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα