Αντίπαρος: Αυτό είναι το σημείο που βρέθηκε ο αδικοχαμένος 17χρονος

Αντίπαρος: Αυτό είναι το σημείο που βρέθηκε ο αδικοχαμένος 17χρονος

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Αντίπαρος μετά το τραγικό τέλος που είχε η εξαφάνιση του 17χρονου τουρίστα από την Ιταλία που αγνοείτο από το Σάββατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής, δύο δύτες εντόπισαν μέσα στη θάλασσα της περιοχής Σιφνέικος Γιαλός της Αντιπάρου το πτώμα του αδικοχαμένου 17χρονου.

Δυνατοί άνεμοι εντάσεως 8 μπροφόρ και θαλασσοταραχή επικρατούσαν κατά τις δύο αυτές ημέρες στην περιοχή αυτή την Αντιπάρου που "χτενίστηκε" για την ανεύρεση του άτυχου νεαρού ενώ παραμένουν ακόμη αδιευκρίνιστες οι συνθήκες θανάτου του. Πληροφορίες ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής, κάνουν λόγο για μοιραία βουτιά που επιχείρησε ο νέος από τα βράχια στη θάλασσα και ενδεχόμενη παράσυρσή του από τα κύματα ίσως λόγω της απώλειας των αισθήσεών του από την πρόσκρουση στα βράχια.

Στο σημείο βρέθηκαν άνδρες του Λιμενικού ενώ μέλη της Ε.Ο.Δ. (Παράρτημα Κυκλάδων) συμμετείχαν από το πρωί στην έρευνα και παρέλαβαν τη σορό του μεταφέροντάς την στο Κέντρο Υγείας Πάρου. Θα ακολουθήσει η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής ώστε να πέσει άπλετο φως στα ακριβή αίτια θανάτου του νεαρού Ιταλού τουρίστα.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα