Τελευταίο αντίο στον Σωκράτη Κόκκαλη. Συγκλόνισαν τα λόγια του αδελφού του στον επικήδειο

 Πλήθος κόσμου βρέθηκε στη Μητρόπολη Αθηνών για το τελευταίο αντίο στον Σωκράτη Κόκκαλη junior, ο οποίος «έφυγε» εντελώς απροσδόκητα σε ηλικία 34 ετών κατά τη διάρκεια επαγγελματικού του ταξιδιού στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ. 

Ο ξαφνικός χαμός του βύθισε στο πένθος όλους όσους τον γνώριζαν. Πλήθος πολιτικών, στενών φίλων της οικογένειας και εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου βρίσκονται ήδη στη Μητρόπολη με το κλίμα να είναι βουβό. Τραγικές φιγούρες οι γονείς και τα αδέρφια του 34χρονου Σωκράτη.

Ο αδελφός του 34χρονου Σωκράτη, Κωνσταντίνος, ράγισε καρδιές με όσα είπε στον επικήδειο για τον αδελφό του.

«Γεννήθηκες πρόωρα και έφυγες πρόωρα, βιαζόσουν πάντα, ένα χαμόγελο γεμάτο καλοσύνη, ευγένεια κ αγάπη, δεν σταμάτησες να χαμογελάς ούτε μες στην κολυμπήθρα. Μας προσέχεις γελάς μαζί μας όπως έκανες πάντα, ξέρουμε τι θα ήθελες απο εμάς, να στηρίζουμε τους γονείς μας».

Η ταφή στο πρώτο νεκροταφείο έγινε κατ' επιθυμία της οικογένειας σε στενό οικογενειακό κύκλο. Ωστόσο, από το πρωί, η περιβάλλον χώρος γύρω από τη Μητρόπολη Αθηνών, έχει γεμίσει με στεφάνια: Της οικογένειας Βαρδινογιάννη, του Βαγγέλη Μαρινάκη, της ΠΑΕ Ολυμπιακού, της ΠΑΕ ΑΕΚ και πολλών άλλων.

Ανάμεσα σε εκείνους που έσπευσαν να συμπαρασταθούν στην οικογένεια από νωρίς ο Αλέξης Τσίπρας, ο Βασίλης Κικίλιας, ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο πρώην πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος, ο Μιχάλης Σάλλας. 

Παρών και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.   

 Μια από τις τραγικές φιγούρες ήταν η Δούκισσα Νομικού η οποία δε σταμάτησε στιγμή να κλαίει, αλλά και να παρηγορεί τον σύζυγό της και αδερφό του εκπλιπόντος, Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Το ζευγάρι έκανε πολύ παρέα με τον Σωκράτη Κόκκαλη και η είδηση του πρόωρου χαμού του τους συγκλόνισε.

           

Η οικογένεια Κόκκαλη με ανακοίνωσή της ευχαριστεί θερμά «για το μεγάλο και συγκινητικό κύμα συμπαράστασης στο πένθος της για τον θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη».  

«Η έκφραση αγάπης από το οικογενειακό, το στενό και ευρύτερο φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον, καθώς και τα μηνύματα από όλη την κοινωνία, μας δίνουν δύναμη τη δύσκολη αυτή ώρα και τιμούν την προσωπικότητα και τη μνήμη του αγαπημένου μας γιού και αδελφού», αναφέρεται στην ανακοίνωση. 

O Σωκράτης Σ. Κόκκαλης γεννήθηκε το 1984 στο Μιλάνο. Ήταν γιος του Σωκράτη Κόκκαλη από τον γάμο του με την Ελένη Κόκκαλη.

Αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών το 2001. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις στο Boston University (B.A. International Relations 2005).

Εργάστηκε στη Γενική Εμπορική Διεύθυνση / Ανάπτυξη Αγορών της INTRALOT (2007) και ασχολήθηκε με την Εμπορική Δ/νση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ το 2010. Υπήρξε B' αντιπρόεδρός της.

Από το 2010 ήταν Business Development Executive στην Intralot Interactive και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Επίσης, από το Φεβρουάριο 2009 ήταν Μη Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. της INTRAKAT.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα