Ποια ήταν η γυναίκα που εκτέλεσαν στη Μάνδρα - Τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές

Ποια ήταν η γυναίκα που εκτέλεσαν στη Μάνδρα - Τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές

Η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στη αυλή του σπιτιού της, είναι η Φρειδερίκη Καρζή, πρώην σύζυγος επιχειρηματία, ο οποίος υπήρξε και πρόεδρος της ΠΑΕ Τρικάλων. Η 51χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης έξω από το σπίτι της στη Μάνδρα.

Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, βρήκαν στο σημείο της δολοφονίας δύο κάλυκες, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Το θύμα είχε δύο γιους και ζούσε με τον ανύπαντρο της γιο. Είχε επιστρέψει τα ξημερώματα από διασκέδαση με μία φίλη της, η οποία την άφησε στο σπίτι και έφυγε.  Την 51χρονη βρήκε μία περαστική τα ξημερώματα την ώρα που περνούσε έξω από την μονοκατοικία που διέμενε και ειδοποίησε την αστυνομία.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, οι αστυνομικοί στρέφουν τις έρευνες τους στο οικογενειακό περιβάλλον της άτυχης 51χρονης, έτσι ώστε να δουν εάν δεχόταν απειλές. Ωστόσο αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το τι έχει συμβεί. Παράλληλα εξετάζεται και το σενάριο της ληστείας. Επιπλέον οι αρχές θα εξετάσουν εάν η γυναίκα δεχόταν απειλές, ωστόσο προς το παρόν κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους.

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News
iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="https://www.dailymotion.com/embed/video/x6k87fn" allowfullscreen allow="autoplay">

Δείτε ακόμα