Επίθεση του Ρουβίκωνα σε συμβολαιογραφείο της Αθήνας. Βίντεο -σοκ

Επίθεση του Ρουβίκωνα σε συμβολαιογραφείο της Αθήνας. Βίντεο -σοκ

Η επίθεση δεν διαρκεί περισσότερα από 40 δευτερόλεπτα, αλλά μέσα σε αυτό το διάστημα τα μέλη του Ρουβίκωνα κατάφεραν να ισοπεδώσουν το γραφείο.Οι κουκουλοφόροι εισβάλουν με βαριοπούλες στα χέρια και σπάνε κυριολεκτικά τα πάντα από συσκευές τηλεφώνων και υπολογιστών μέχρι τζαμαρίες και παράθυρα. Παρά τις εκκλήσεις των εργαζομένων να σταματήσουν τα μέλη του Ρουβίκωνα συνεχίζουν τις καταστροφές λέγοντας ότι το συμβολαιογραφικό γραφείο συμμετέχει σε πλειστηριασμούς.

Επίθεση σε γραφείο συμβολαιογράφου στο κέντρο της Αθήνας έκαναν λίγο μετά τις 10 το πρωί μέλη του Ρουβίκωνα.

Σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου ανήρτησαν την εξής ανακοίνωση:

«Δεν είναι περίοδος για μακροσκελείς θεωρητικές αναλύσεις. Όταν χιλιάδες άνθρωποι της τάξης μας απειλούνται με κατασχέσεις σπιτιών είναι η ώρα για δράση. Όσοι συμμετέχουν σε διαδικασίες εξώσεων, κατασχέσεων και πλειστηριασμών των λαικών κατοικιών θα βιώνουνε και την αντίδραση των από τα κάτω. Σήμερα λίγο μετά της 10 το πρωί επιτεθήκαμε στο συμβολαιογραφείο της Δ.Π.Θ.

Η συγκεκριμένη συμβολαιογράφος συμμετέχει σε πλειστηριασμούς ακόμα και πρώτων κατοικιών ήδη από τις αρχές των διαδικασιών. Όσο για τον ισχυρισμό τους πως δε συμμετέχουν σε πλειστηριασμούς να γνωρίζουν στο συγκεκριμένο γραφείο πως δεν ξεγελιόμαστε και είμαστε πάντα βέβαιο για τις κινήσεις και τις δράσεις μας. Θα ακολουθήσει βίντεο"

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Κοινωνία

-
Σχολιάστε το άρθρο: