Τα πρώτα λόγια του μητροκτόνου: Οι Μασόνοι την έβαζαν να μου ρίχνει φάρμακο στο φαγητό

Με 38 μαχαιριές σκότωσε την μητέρα του ο 38χρονος στη Νέα Σμύρνη.

Αυτό αποδείχθηκε από τη νεκροψία – νεκροτομή στην 64χρονη.  Από αυτές, οι θανατηφόρες φαίνεται πως ήταν εκείνες που δέχτηκε το θύμα στο θώρακα και το λαιμό.

Την Άμεση Δράση ειδοποίησαν γείτονες εξαιτίας της δυσοσμίας που προερχόταν από το διαμέρισμα της άτυχης γυναίκας ενώ ανέφεραν ότι είχαν μέρες να τη δουν.

Οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι με τη βοήθεια κλειδαρά και ήρθαν αντιμέτωποι με τη φρίκη: Το πτώμα της 64χρονης κείτονταν σ΄αποσύνθεση στο πάτωμα και δίπλα της, σε πολυθρόνα, καθόταν ατάραχος ο γιος της, ο οποίος δεν αντέδρασε στην παρουσία των αστυνομικών.

Μόνο όταν ρωτήθηκε, τους είπε ατάραχος «εγώ τη σκότωσα», προσδιορίζοντας χρονικά την πράξη του στις 7 Μαΐου. «Η μητέρα μου είχε μπλέξει με Μασονικές Στοές. Εκείνοι της είπαν να μου ρίχνει φάρμακα στο φαγητό για να ελέγξουν το μυαλό μου με στόχο να επιστρέψω στη σχολή», έχει πει σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Ούρλιαζε «βοήθεια» η γυναίκα αλλά κανείς δεν έτρεξε να τη σώσει

Αυτό που σοκάρει όμως ακόμα περισσότερο είναι ότι η άτυχη γυναίκα την ημέρα του φονικού ούρλιαζε «βοήθεια» και παρά το γεγονός ότι κάποιοι γείτονες την άκουσαν κανείς δεν έκανε το παραμικρό για να τη σώσει.

«Την Τρίτη το απόγευμα ή τη Δευτέρα πήγαινα τα παιδιά μου στο φροντιστήριο και άκουσα τη γυναίκα να ουρλιάζει “βοήθεια”. Μια κυρία που μένει στον δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας βγήκε στο μπαλκόνι και προσπαθούσε να δει από πού προέρχονταν οι φωνές, αλλά δεν κατάλαβε. Ακούσαμε το “βοήθεια” και μετά σιωπή», είπε μια γυναίκα που μένει στην απέναντι πολυκατοικία.

Πρόσθεσε επίσης ότι μητέρα και γιος έμεναν στην γειτονιά τους τον τελευταίο ένα χρόνο και πως ο 38χρονος φαινόταν ότι φαινόταν να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, αφού μπαινόβγαινε συνεχώς στο μπαλκόνι.

Το έμαθε από την τηλεόραση

Ο θύτης έχει κι έναν αδερφό όπως αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος όπου έμενε ο 38χρονος και η άτυχη γυναίκα. Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό αν ο αδερφός του δράστη έμενε μαζί τους. Η οικογένεια είχε μετακομίσει στο διαμέρισμα της οδού Ιωνίας 11 πριν από σχεδόν έναν χρόνο.

«Εγώ μόνο τη γυναίκα ήξερα. Καλός άνθρωπος» είπε ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος όταν το πρωί της Παρασκευής (11.05.2018) βρέθηκε στον τόπο της οικογενειακής τραγωδίας. Όπως είπε, έμαθε για το έγκλημα από την τηλεόραση. «Πήγε το μυαλό μου λόγω των ηλικιών», τόνισε.

Από την ημέρα που νοίκιασε το διαμέρισμα, ο ιδιοκτήτης είχε πάει εκεί ελάχιστες φορές. Σε μια από τις επισκέψεις αυτές, είχε δει και τον 38χρονο. Αλλά δεν τον γνώριζε καλά. Και τότε ακόμα, ελάχιστα τον είχε δει. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, οι γιοι της 64χρονης αντιμετώπιζαν πρόβλημα με το να βρουν δουλειά. Αυτός φαίνεται πως ήταν, ένας, από τους λόγους που ο 38χρονος έμενε με τη μητέρα του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα