Ραγδαίες εξελίξεις στο θρίλερ με τον θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου του 21χρονου Νικόλα Χατζηπαύλου, που εντοπίστηκε νεκρός τον περασμένο Νοέμβριο στην Κάλυμνο.

Οι μαρτυρίες των κατοίκων του νησιού έχουν οδηγήσει τους ιδιωτικούς ερευνητές που όρισε η οικογένεια του άτυχου φοιτητή σε δύο υπόπτους, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες έφυγαν από το νησί με το που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του άτυχου 21χρονου.

Πρόκειται για ένα σεσημασμένο κακοποιό με βαρύ ποινικό μητρώο, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και για έναν κάτοικο της περιοχής. Ο τελευταίος φέρεται ότι συμμετείχε σε παράνομες συνδιαλλαγές, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει να διαλευκάνουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο άτυχος φοιτητής.

Οι ίδιες μαρτυρίες αναφέρουν ότι τόσο εκείνος όσο και ο άλλος ύποπτος, την ίδια κιόλας μέρα που χάθηκαν τα ίχνη του 21χρονου έφυγαν από το νησί.

Οι ιδιωτικοί ερευνητές που έχει προσλάβει η οικογένεια του αδικοχαμένου φοιτητή αναμένεται να πάνε εκ νέου στην Κάλυμνο για να συγκεντρώσουν νέες μαρτυρίες από κατοίκους του νησιού που ενδεχομένως γνωρίζουν ή έχουν δει κάτι. Σκοπός τους είναι να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ που λείπουν και να λύσουν τον γρίφο.

Ο εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση έχει στα χέρια του όλα τα στοιχεία και πλέον θεωρείται θέμα ημερών να αποφασίσει εάν ο θάνατος του 21χρονου οφείλεται σε ατύχημα ή εγκληματική ενέργεια.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα