Στη δημοσιότητα στα στοιχεία των ληστών που πυροβόλησε ο 88χρονος στη Γλυφάδα

Στη δημοσιότητα δόθηκε κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο (2) ατόμων, οι οποίοι στις 26-3-2018, λήστεψαν τον 88χρονο στην Γλυφάδα ο οποίος και τους πυροβόλησε.

Δείτε ΕΔΩ τις φωτογραφίες τους

Ο 88χρονος που πυροβόλησε τους ληστές του συνελήφθη. Του επιβλήθηκε περιορισμός εξόδου από τη χώρα. Σε βάρος του 88χρονου είχε ασκηθεί δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη (κακούργημα), παράνομη οπλοκατοχή, παράνομη οπλοχρησία και ψευδορκία, ενώ ποινική δίωξη για ληστεία ασκήθηκε και σε βάρος των δύο ληστών.

Η  δημοσιοποίηση των στοιχείων των δύο ληστών σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση τους και την αξίωση της πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων με ταυτοποίηση ενδεχομένως και άλλων παθόντων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8986895 του Τμήματος Ασφάλειας Γλυφάδας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα