Ίδιοι οι ένοπλοι ληστές σε Κηφισιά και στο σπίτι του Πανταζή;

Οι ληστές του άτυχου επιχειρηματία… χτύπησαν τον Λευτέρη Πανταζή; Από την Βουλιαγμένη στην Κηφισιά; Αυτά είναι ερωτήματα των αξιωματικών της Ασφάλειας, που ζητούν απάντηση, όταν διαπίστωσαν ότι οι δράστες που τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, εισέβαλλαν στην 3όροφη μεζονέτα του γνωστού τραγουδιστή, έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά και κινήσεις που προσομοιάζουν σε αυτούς που την Μεγάλη Δευτέρα πυροβόλησαν τον 52χρονο επιχειρηματία.

Η ληστρική εισβολή των δύο ληστών καταγράφηκε στις 04:30 το περασμένο Σάββατο, παραβιάζοντας μπαλκονόπορτα του ισογείου της κατοικίας που βρίσκεται στην οδό Θησέως. Φορούσαν κουκούλες και γάντια, ενώ ο ένας από αυτούς κρατούσε πιστόλι. Ακινητοποίησαν τις δύο οικιακές βοηθούς, από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης που βρίσκονταν στο ισόγειο. Ο Λευτέρης Πανταζής έλειπε σε περιοδεία στην Λάρισα.

Οι ληστές άρπαξαν περίπου 1.000 ευρώ που ανήκαν στις οικιακές βοηθούς και στη συνέχεια ανέβηκαν στους επάνω ορόφους απ’ όπου φαίνεται να άρπαξαν πανάκριβα ρολόγια από την προσωπική συλλογή του τραγουδιστή, η αξία των οποίων φαίνεται να ξεπερνά τις 150.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής μετά την εξέλιξη που είχε η αιματηρή απόπειρα ληστείας στην Κηφισιά, ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας προκειμένου να συνεκτιμηθεί η συγκεκριμένη επίθεση και να επιχειρηθεί πιθανή ταυτοποίησή της μέσω των αποτελεσμάτων των εγκληματολογικών εργαστηρίων.

Σημειώνεται ότι τον τελευταίο μήνα το συγκεκριμένο «δίδυμο» ληστών φαίνεται να είχε προβεί σε άλλες τέσσερις ληστείες με παρόμοιο τρόπο.

Θύμα ληστείας ο Λευτέρης Πανταζής. Ένοπλοι εισέβαλαν στο σπίτι του. Τι δήλωσε ο τραγουδιστής

DNA και αποτυπώματα θα δώσουν τους ληστές της Κηφισιάς

thetoc

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα