Θεσσαλονίκη: Ξύλο και πέτρες σε σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου

Περίπου 40 άτομα με κράνη και κρατώντας καδρόνια συνεπλάκησαν με άλλα νεαρά άτομα - Δύο τραυματίες και φωτιά σε κάδο απορριμμάτων

Σοβαρά επεισόδια, με οπαδικό χαρακτήρα, σημειώθηκαν μεταξύ μαθητών και εξωσχολικών σήμερα το πρωί στις 10:00 στην Τριανδρία, στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της περιοχής.

Συγκεκριμένα, συνεπλάκησαν περίπου 40 ανήλικα άτομα κάποια από αυτά φορώντας κράνη και κρατώντας καδρόνια και πέτρες, στο περιθώριο αγώνα για το σχολικό πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης, μεταξύ μαθητών του 16ου Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης και του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Καλαμαριάς. Από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν ελαφρά δύο νεαρά άτομα, ενώ προκλήθηκε πυρκαγιά σε κάδο απορριμμάτων, την οποία έσβησε άμεσα η Πυροσβεστική.

Με την επέμβαση της αστυνομίας, τα άτομα που συμμετείχαν στη συμπλοκή διαλύθηκαν στα γύρω στενά, ενώ υπήρξαν και τουλάχιστον τέσσερις προσαγωγές.

Μιλώντας στο ΑΜΠΕ, η υποδιευθύντρια του 16ου ΓΕΛ Θεσσαλονίκης, Κυριακή Δούδη, σημείωσε πως οι δύο ομάδες αποκλείστηκαν από την αθλητική διοργάνωση.

 

 

voria

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα