Δύο φοιτητές και ένας 50χρονος οι υβριστές του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Να εντοπίσει τα τρία πρόσωπα που ανέβασαν χυδαία σχόλια για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη επιχειρεί η αστυνομία.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ η αστυνομία ήδη έκανε έφοδο στα σπίτια δυο φοιτητών, από την Αθήνα και τη Μυτιλήνη, γεννηθέντων το 1987 και το 1991. Όμως, το τρίτο άτομο που αναζητείται φαίνεται να είναι τελικά ένας άνδρας γεννηθείς το 1965.

Ο άνδρας αναζητείται στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα έχει βεβαρυμένο ποινικό μητρώο με μια υπόθεση βιασμού αλλά και για κατοχή όπλων.

Η αστυνομία φέρεται να εισέβαλε στο σπίτι του αλλά εκείνος να έχει διαφύγει.

Τους δυο νεότερους φοιτητές η αστυνομία δεν τους συνέλαβε μιας και έχουν περάσει τη διαδικασία αυτοφώρου και θα οριστεί κατευθείαν δικάσιμος. Ωστόσο έχει κατασχεθεί ηλεκτρονικός εξοπλισμός.

Η κατάθεση της μάνας

Εντωμεταξύ, η ΕΛ.ΑΣ., αναμένεται να καλέσει τις επόμενες ημέρες για κατάθεση την μητέρα του Βαγγέλη για να καταγραφεί με λεπτομέρειες η τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί της το προηγούμενο βράδυ και κατά τη διάρκεια της οποίας φαίνεται να της ανακοίνωσε τα άσχημα βαθμολογικά αποτελέσματα. Πάντως, η τελευταία τηλεφωνική κλήση που φαίνεται ότι δέχθηκε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης ήταν στις 12:53 το μεσημέρι της 6ης Φεβρουαρίου, μία ώρα πριν εξαφανιστεί, από έναν συμφοιτητή του που τον κάλεσε για να φάνε μαζί στο εστιατόριο της εστίας. Η τηλεφωνική αυτή κλήση κράτησε μόλις 14 δευτερόλεπτα, δεν προέκυψε κάτι άλλο από αυτή και συν τοις άλλοις είχε αναφέρει εγκαίρως ο συγκεκριμένος φοιτητής την σύντομη αυτή τηλεφωνική επικοινωνία και στην κατάθεση που είχε δώσει στην Αστυνομία.

Απειλούσαν τον Βαγγέλη με βίντεο και φωτογραφίες από τα καψόνια

newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα