Κυριακάτικες εφημερίδες και κυριότερα madata, Κυριακή 15 Απριλίου

Κυριακάτικες εφημερίδες και κυριότερα madata, Κυριακή 15 Απριλίου

Κηδεύτηκε σήμερα το μεσημέρι στη γενέτειρά του το Μορφοβούν Καρδίτσας ο Σμηναγός Γεώργιος Μπαλταδώρος που δύο 24ωρα νωρίτερα έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια πτήσης με Μιράζ 2000-5 σε θαλάσσιο χώρο κοντά στο αεροδρόμιο της Σκύρου.

Διαβαστε τα κυριακάτικα πρωτοσέλιδα και τις σημαντικότερες ειδήσεις από το madata.gr.

Τραγωδία στη Λούτσα: 37χρονος έχασε τη ζωή του ενώ έπλενε αυτοκίνητο
Σοκάρει το πανελλήνιο η είδηση του θανάτου 37χρονου άνδρα, που βρέθηκε νεκρός δίπλα σε ΙΧ.

ΗΠΑ: Θα ξαναχτυπήσουμε τη Συρία αν ο Άσαντ κάνει εκ νέου χρήση χημικών
Η Ρωσία δεν κατάφερε σήμερα να υιοθετηθεί από το Συμβούλιο Ασφαλείας το σχέδιο απόφασης που κατέθεσε και στο οποίο καταδικάζονταν τα αεροπορικά πλήγματα που διεξήγαγαν οι ΗΠΑ, η Γαλλία και η Βρετανία στη Συρία

Επιστολή βόμβα της Τουρκίας στον ΟΗΕ: Αμφισβητείται πλήρως η ελληνική και κυπριακή υφαλοκρηπίδα
Προκλητική επιστολή, με την οποία αμφισβητείται η ελληνική υφαλοκρηπίδα, έστειλε ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Τουρκίας στον ΟΗΕ, Φεριντούν Σινιρίογλου, στον ΓΓ του ΟΗΕ.

Ανατροπή στην υπόθεση της 25χρονης: Δεν υπήρξε επίθεση και απόπειρα βιασμού
Απίστευτη τροπή παίρνει η ιστορία με την απόπειρα βιασμού της 25χρονης βοηθού οδοντιάτρου στου Γκύζη. Όπως αποκαλύφθηκε, η νεαρή κοπέλα σκηνοθέτησε την ιστορία για να αναβάλλει το γάμο της με δάσκαλο πολεμικών τεχνών.

Εντοπίστηκε το μαύρο κουτί του μοιραίου Mirage
Την ώρα που ο άτυχος Σμηναγός Γιώργος Μπαλταδώρος οδηγούνταν στην τελευταία του κατοικία, έγινε γνωστό ότι βρέθηκε το «μαύρο κουτί» του μοιραίου Μirage 2000-5.

Σχέδιο καταδίκης των ΗΠΑ προτείνει προς ψήφιση η Ρωσία. Σε εξέλιξη η έκτακτη συνεδρίαση του ΟΗΕ
Ξεκίνησε η έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για τη Συρία, έπειτα από αίτημα της Ρωσίας που ζήτησε την καταδίκη των πληγμάτων των Δυτικών εναντίον του καθεστώτος του Μπασάρ αλ Άσαντ.

Ο σπαρακτικός επικήδειος του συναδέλφου του Μπαλταδώρου: Ο χάρος ζήλεψε τα νιάτα σου και έστησε καρτέρι
Συγκλόνισε ο επικήδειος με τον οποίο αποχαιρέτησε τον πιλότο Γιώργο Μπαλταδώρο ο συνάδελφος και στενός φίλος του, Σπύρος Καρέλης.

Τραμπ για Συρία: Mission Accomplished!
«Αποστολή εξετελέσθη» έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, εκφράζοντας ικανοποίηση για τα αποτελέσματα της αεροπορικής επίθεσης που εξαπέλυσαν χθες στη Συρία οι ΗΠΑ, η Βρετανία και η Γαλλία.

Παγκόσμια ανησυχία μετά την πυραυλική επίθεση στη Συρία. Βίντεο
Παγκόσμια ανησυχία για το ενδεχόμενο διευρυμένης πολεμικής κλιμάκωσης έχει προκαλέσει η πυραυλική επίθεση που πραγματοποίησαν από κοινού ΗΠΑ, Βρετανία και Γαλλία τα ξημερώματα στη Συρία.

Γιώργος Μπαλταδώρος: Συγκλονισμένη η ρεπόρτερ, δεν μπόρεσε να συνεχίσει
Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τον πόνο και τη θλίψη που έχει «σκεπάσει» το Μορφοβούνι Καρδίτσας αυτές τις ώρες.

Το Μορφοβούνι αποχαιρέτησε τον ήρωα πιλότο Σμηναγό Γεώργιο Μπαλταδώρο. Bίντεο
Κηδεύεται σήμερα το μεσημέρι στη γενέτειρά του το Μορφοβούν Καρδίτσας ο Σμηναγός Γεώργιος Μπαλταδώρος που δύο 24ωρα νωρίτερα έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια πτήσης με Μιράζ 2000-5

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα