Δημήτρης Παπανώτας σε Στέφανο Κασσελάκη: Είναι αστείο να το λες αυτό με 8 μήνες θητεία στην πολιτική

Δημήτρης Παπανώτας σε Στέφανο Κασσελάκη: Είναι αστείο να το λες αυτό με 8 μήνες θητεία στην πολιτική

Τη δική του απάντηση στα όσα είπε για τον ίδιο ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε σήμερα το πρωί στο Happy Day ο Δημήτρης Παπανώτας. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής τοποθετήθηκε σχετικά με τις τελευταίες δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Δημήτρης Παπανώτας είπε σήμερα στο Happy Day: «Εμένα δεν με άκουσε! Νομίζω πως όταν χρειαστεί να πάρεις μια απόφαση για κάποια πράγματα που άκουσες, ρωτάς και τον άμεσα ενδιαφερόμενο. Δεν μου ζητήθηκε καμία συνάντηση μαζί του. Όταν παίρνεις απόφαση για κάποιον άνθρωπο βάσει πραγμάτων που άκουσες, μιλάς και με τον ίδιο, ακούς και τη δική του άποψη.

Όταν είσαι ηγέτης σε κόμμα και όχι μάνατζερ σε επιχείρηση, λαμβάνεις υπόψιν σου και κάποιους ανθρώπους που ψήφισαν, που αντί να πάνε στην παραλία, πήγαν σε ένα εκλογικό κέντρο και ψήφισαν έναν άνθρωπο. Βάσει αρχών και αξιών οφείλεις να τους υπολογίσεις και αυτούς».

Όσον αφορά το σχόλιο του Στέφανου Κασσελάκη ότι «είμαι και ηγέτης και για μπύρες», ο Δημήτρης Παπανώτας απάντησε: «Το “είμαι και ηγέτης και για μπύρες” βέβαια όταν το λες με 8 μήνες θητεία στην πολιτική ζωή, είναι λίγο αστείο. Ηγέτης αναδεικνύεσαι από τον κόσμο και με μια πορεία. Ηγέτης ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής».

πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα