Κασσελάκης στο Κόκκινο: Δεν είμαι κολλημένος με την καρέκλα – Να ταιριάξει το κόμμα με την κοινωνία

Κασσελάκης στο Κόκκινο: Δεν είμαι κολλημένος με την καρέκλα – Να ταιριάξει το κόμμα με την κοινωνία

Ο Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας στον ρ/σ «Στο Κόκκινο 105,5», τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να γίνει κόμμα των μελών, προσθέτοντας ότι πρέπει να δοθεί στα μέλη του κόμματος η δυνατότητα να συμμετέχουν στην παραγωγή πολιτικής.

Αναφερόμενος στις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο πρέοδρος του κόμματος τόνισε ότι θα «ταιριάξουν το κόμμα με την κοινωνία», υπογραμμίζοντας ότι «η μεγάλη προοδευτική συμμαχία θα δώσει εναλλακτική».

Υπογράμμισε ότι θέλει να προσφέρει στην Ελλάδα ως πρόεδρος ενός κόμματος, ανεξάρτητο από συμφέροντα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με νομιμοποίηση των μελών, από ένα «κόμμα που μπορεί να ενώσει όλο τον προοδευτικό κόσμο, σε μια μεγάλη προοδευτική συμμαχία που θα δώσει την εναλλακτική πρόταση».

«Είμαι ο τελευταίος που είμαι κολλημένος σε καρέκλα» σημείωσε με νόημα ο Κασσελάκης, ενώ κλείνοντας, απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα στον κόσμο να έρθει στο 4ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που πραγματοποιείται στο κλειστό γήπεδο του Τάε Κβον Ντο, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Ελάτε να χτίσουμε την προοδευτική αντεπίθεση που έχει ανάγκη η Ελλάδα, η Ευρώπη».

Με αφορμή τα 18 γενέθλια του ρ/σ «Στο Κόκκινο», ο Κασσελάκης τόνισε ότι «δεν έχω αμφιβολία ότι θα τα εκατοστίσουμε», ενώ πρόσθεσε ότι «είμαι πολύ υπερήφανος που “Η ΑΥΓΗ” και ο ρ/σ “Στο Κόκκινο” παραμένουν ανεξάρτητα Μέσα».

Πηγή: topontiki.gr

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα