Σπέτσες: Η μυστική απόβαση Κασσελάκη – Χωρίς δηλώσεις οι αφίξεις των βουλευτών

Σπέτσες: Η μυστική απόβαση Κασσελάκη – Χωρίς δηλώσεις οι αφίξεις των βουλευτών

Συνεχίζονται για δεύτερη μέρα οι συναντήσεις εργασίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη.
Σχέδιο μυστικής απόβασης στο νησί των Σπετσών εκπόνησε ο Στέφανος Κασσελάκης γνωρίζοντας καλά ότι οι κάμερες θα του έχουν στήσει καρτέρι.

Έφτασε στο νησί στη μία τα ξημερώματα έχοντας πετύχει τον τέλειο αντιπερισπασμό.

Το θαλάσσιο ταξί ξεφορτώνει τις βαλίτσες του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ σε προβλήτα του νησιού κοντά στο σπίτι του, ωστόσο ο ίδιος δεν φαίνεται πουθενά, καθώς οι αστυνομικοί του φρόντισαν με τη συνεργασία λιμενικών και τοπικών αρχών να τον περάσουν κάτω από τα τηλεοπτικά ραντάρ με τον κ. Κασσελάκη να φτάνει τελικά στο κεντρικό λιμάνι προκαλώντας τον απόλυτο αιφνιδιασμό.

Η αμηχανία είναι έκδηλη από νωρίς το πρωί όταν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ φτάνουν στο λιμάνι Πειραιά με τροχήλατες βαλίτσες και επιβιβάζονται στο δελφίνι που θα τους μεταφέρει στις Σπέτσες, αποφεύγοντας φανερά να κάνουν δηλώσεις στις κάμερες.

Η ίδια εικόνα επικρατεί και κατά την άφιξη με τους βουλευτές είτε να προσπερνούν τα τηλεοπτικά συνεργεία, είτε περιορίζονται σε ελάχιστες δηλώσεις.

Ο Στέφανος Κασσελάκης περίμενε τους βουλευτές στην είσοδο του σπιτιού του και τους υποδέχθηκε έναν έναν.

Οι εργασίες της ΚΟ περιλάμβαναν παρουσιάσεις και εισηγήσεις των τομεαρχών με χρήση PowerPoint με προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα 10 λεπτών το οποίο θα ακολούθησε διαδικασία συζήτησης.

Με την ολοκλήρωση της πρώτης μέρας των εργασιών γύρω από το αναμμένο τζάκι ο Στέφανος Κασσελάκης παρέθεσε γεύμα στους βουλευτές με μπουφέ που είχε και vegan επιλογές.

Και κάπως έτσι η σύσκεψη εξελίχθηκε σε πάρτι καθώς δεν έλειψαν το τραγούδι από τον Σωκράτη Φάμελλο και την Καλλιόπη Βέττα αλλά και ο χορός της Κυριακής Μάλαμα.

Μετά το τέλος της βραδιάς οι βουλευτές αποχώρησαν πεζή προς το ξενοδοχείο, ωστόσο δεν ήταν λίγοι αυτοί που συνέχισαν με βραδινή έξοδο στο κοσμοπολίτικο νησί.

Οι σημερινές εργασίες ξεκίνησαν με μισή ώρα καθυστέρηση αλλά με την ίδια ευχάριστη ατμόσφαιρα.

«Σήμερα θα γίνει το κυρίως μέρος των παρουσιάσεων σταθήκαμε πολύ εχθές στις προτάσεις για την αντιμετώπιση της ακρίβειας. Μπορούν να μας εμπιστευθούν οι πολίτες ως μια αξιόπιστη αξιωματική αντιπολίτευση και εδώ από τις Σπέτσες είναι ένα νέο ξεκίνημα που σηματοδοτεί αυτό π0ου μιλάμε για ανασυγκρότηση τους τελευταίους μήνες», σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Καραμέρος.

«Πολύς κόσμος αναρωτήθηκε γιατί γίνεται αυτό το διήμερο. Αυτό είναι μια πρακτική η οποία συνηθίζεται πάρα πολύ στο εξωτερικό. Ένα σαββατοκύριακο μακριά από εκεί που μένεις για να μην έχεις τις περιστάσεις και τις παρενοχλήσεις της καθημερινής σου ζωή», τόνισε ο Όθων Ηλιόπουλος.

«Είναι πολύ σημαντικό να βρίσκονται πολύ άνθρωποι για πολλές ώρες και να δουλεύουν μαζί. Ενισχύει και την παραγωγή ενισχύει και τις ανθρώπινες σχέσης», υπογράμμισε ο Πέτρος Παππάς.

Το τριήμερο μετρά και απόντες καθώς ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, η Όλγα Γεροβασίλη, ενώ η Έλενα Ακρίτα παρά τις αρχικές ενστάσεις πείστηκε τελικά να δώσει το παρών στη συνεδρίαση.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα