ΣΥΡΙΖΑ: Αντιδράσεις για το δάνειο Κασσελάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Αντιδράσεις για το δάνειο Κασσελάκη

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το δάνειο του Στέφανου Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να πληρωθούν οι εργαζόμενοι του κόμματος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, στο εσωτερικό του κόμματος κυριαρχεί γκρίνια λόγω του δανείου που παραχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης θα δανείσει εξαψήφιο ποσό στην Κουμουνδούρου, περίπου 200.000 ευρώ, ώστε και οι εργαζόμενοι να πάρουν τους μισθούς τους και ταμειακά ο ΣΥΡΙΖΑ να κλείσει χωρίς χρέη το 2023.

Αυτό κρίθηκε αναγκαίο, καθώς τα οικονομικά προβλήματα στην αξιωματική αντιπολίτευση είναι γνωστά εδώ και πολύ καιρό, μιας και η κρατική επιχορήγηση συρρικνώθηκε σημαντικά μετά την εκλογική ήττα στη διπλή εκλογική αναμέτρηση που έγινε τους προηγούμενους μήνες.

Στελέχη του κόμματος υποστηρίζουν πως πρόκειται για μία διαφήμιση χωρίς λόγο, αφήνοντας αιχμές πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα που δεν έχει χρέη στις τράπεζες και πλέον εμφανίζεται πως έχει ανάγκη από χρήματα προκειμένου να διευθετηθεί το δώρο Χριστουγέννων των εργαζομένων του κόμματος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα