Διυπουργική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό – Αναμένονται νέα μέτρα για την οπαδική βία

Διυπουργική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό – Αναμένονται νέα μέτρα για την οπαδική βία

Έκτακτη διυπουργική σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί αύριο στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το πρόβλημα της βίας στα γήπεδα.
Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στις 11.00 μετά τα επεισόδια στου Ρέντη και τον βαρύ τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού από ναυτική φωτοβολίδα.

Στην έκτακτη αυτή σύσκεψη αναμένεται να συμμετάσχουν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου, ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης και ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, οι υπουργοί Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου και Άκης Σκέρτσος και ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Γιάννης Μπρατάκος.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου πρωινές ώρες και αναμένεται να τεθούν επί τάπητος τα επόμενα βήματα της Πολιτείας, με αφορμή τα επεισόδια της Πέμπτης και τα συνεχή περιστατικά οπαδικής βίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA στο τραπέζι της αυριανής διυπουργικής σύσκεψης εξετάζεται μεταξύ άλλων και το σενάριο αναστολής όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων σε όλα τα αθλήματα τουλάχιστον μέχρι το τέλος του έτους.

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 31χρονος αστυνομικός

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του αστυνομικού που που παραμένει διασωληνωμένος μετά την επίθεση που δέχτηκε με φωτοβολίδα, κατά τη διάρκεια επεισοδίων στο Ρέντη.

Ο 31χρονος αστυνομικός είναι νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με ισχυρές δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων.

Σήμερα Παρασκευή το πρωί οδηγήθηκε εκ νέου στο χειρουργείο όπου έγινε διάνοιξη των μυικών διαμερισμάτων της κνήμης, εκτεταμένη εκτομή νεκρωμάτων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και συμπληρωματική αιμόσταση.

Πηγή: megatv.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα