ΣΥΡΙΖΑ: Παραμένει πρόεδρος της ΚΟ ο Σωκράτης Φάμελλος

ΣΥΡΙΖΑ: Παραμένει πρόεδρος της ΚΟ ο Σωκράτης Φάμελλος

Ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε με τον επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Σωκράτη Φάμελλο.
Αλλεπάλληλες συναντήσεις έχει ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, με στελέχη προκειμένου να στελεχωθούν οι νέες θέσεις στην ηγεσία του κόμματος και της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Ο ίδιος έχει ξεκινήσει από χθες μπαράζ συσκέψεων ενώ ανακοίνωσε ήδη τις πρώτες αποφάσεις του. Σήμερα, Τρίτη, στις 11 το πρωί ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε με τον Σωκράτη Φάμελλο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να παραμείνει πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Σωκράτης Φάμελλος θα παραμείνει πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Αυτό συμφωνήθηκε κατά τη συνάντηση που είχε νωρίτερα ο νέος πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελακης, με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Σωκράτη Φάμελλο στο γραφείο του στη Βουλή.

Ήδη χθες ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε τις πρώτες αλλαγές σε επίπεδο προσώπων. Χρέη διευθυντή του Πολιτικού του Γραφείου, αναλαμβάνει ο δικηγόρος Μανώλης Καπνισάκης. Η πρώην βουλευτής του κόμματος και δημοσιογράφος Δώρα Αυγέρη θα είναι εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, και ο πρώην βουλευτής Γιώργος Τσίπρας, διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Θεωρείται βέβαιο ότι τον Στέφανο Κασσελάκη θα πλαισιώνουν ο Νίκος Παππάς, ο Ευάγγελος Αποστολάκης και η Θεοδώρα Τζάκρη που στήριξαν την υποψηφιότητά του, ενώ το μεγάλο στοίχημα για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει το εάν θα καταφέρει να διαφυλάξει την ενότητα του κόμματος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα