«Καρφιά» Άδωνι κατά Κασσελάκη: Είναι άσχετος από πολιτική, πετάει «μαργαριτάρια»

«Καρφιά» Άδωνι κατά Κασσελάκη: Είναι άσχετος από πολιτική, πετάει «μαργαριτάρια»

Δεν φαίνεται να έχει και σε ιδιαίτερη πολιτική εκτίμηση τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Εργασίας, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα, χαρακτήρισε τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «άσχετο» από πολιτική.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο άνθρωπος είναι άσχετος στην πολιτική. Ο κ. Κασσελάκης είναι ένα δημιούργημα κάποιας καλής διαφημιστικής εταιρείας. Αν κατορθώσει την Κυριακή να πάρει τον ΣΥΡΙΖΑ αυτό είναι δικό τους θέμα. Αλλά πολιτικά, όποτε μιλάει πετάει και ένα μαργαριτάρι», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Παράλληλα, ανέφερε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «ως σπρίντερ απεδείχθη εξαιρετικά ταλαντούχος. Όμως η πολιτική δεν είναι κατοστάρι, είναι μαραθώνιος».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και το σχόλιο που έκανε ο υπουργός Εργασίας για ένα προ δεκαετίας βίντεο όπου ο Στέφανος Κασσελάκης «εξηγούσε πόσο ευλογία για την Ελλάδα είναι το brain drain, δηλαδή η φυγή των Ελλήνων στο εξωτερικό».

«Να υπενθυμίσω ότι η φυγή των Ελλήνων στο εξωτερικό, των παιδιών μας την εποχή της χρεοκοπίας και των μνημονίων ήταν το πιο επώδυνο ίσως σοκ στην ελληνική κοινωνία την δεκαετία που πέρασε, οι συντάξεις και η περικοπή τους και το brain drain ήταν τα δύο χειρότερα πράγματα που συνέβησαν. Λοιπόν, ο κ. Κασσελάκης το παρουσιάζει, όχι περίπου, ακριβώς ως ευλογία για την Ελλάδα, ως λύση για τα προβλήματα της Ελλάδας», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα