Γεωργιάδης για Κασσελάκη: Είναι μεγάλο ψώνιο - Δεν ξέρω αν έχει εκλεγεί ούτε πρόεδρος του πενταμελούς συμβουλίου στο Δημοτικό

Γεωργιάδης για Κασσελάκη: Είναι μεγάλο ψώνιο - Δεν ξέρω αν έχει εκλεγεί ούτε πρόεδρος του πενταμελούς συμβουλίου στο Δημοτικό

Στο πρόσωπο των ημερών, τον Στέφανο Κασσελάκη, αναφέρθηκε ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζοντας την αιφνίδια είσοδό του στα πολιτικά πράγματα της χώρας.

Καλεσμένος στο Mega, ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε πως ο Στέφανος Κασσελάκης δεν είναι παρά ένας άνθρωπος που έγινε απλά διάσημος και αναρωτήθηκε αν έχει εκλεγεί έστω… πρόεδρος του πενταμελούς συμβουλίου στο Δημοτικό.

«Η πολιτική δεν είναι 100άρι, είναι μαραθώνιος. Το να εμφανιστεί κάποιος και να κάνει εντύπωση είναι ενδιαφέρον αλλά δεν είναι δύσκολο και σπάνιο, το να έχει διάρκεια αυτό αποτελεί πολιτική καταξίωση», είπε ο υπουργός.

Και συνέχισε: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει κερδίσει όσες εκλογικές αναμετρήσεις έχει βρει μπροστά του, ο Κασσελάκης είναι ένας άνθρωπος που έγινε απλά διάσημος. Είναι μεγάλο ψώνιο, θα έλεγε κάποιος ακούγοντας κάποιον να κάνει τέτοιες βαρύγδουπες δηλώσεις. Ο κ. Κασσελάκης, καθόλα συμπαθής, ας πάρει το πρώτο του αξίωμα, προς το παρόν δεν ξέρω αν έχει εκλεγεί ούτε πρόεδρος του πενταμελούς συμβουλίου στο Δημοτικό».

πηγή: topontiki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα