Το πορτοφόλι της Ντόρας έκανε "φτερά" στη Βουλή

Η τσάντα που άφησε για λίγο στο καφενείο της Βουλής η πρώην υπουργός και αρχηγός της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, ήταν σκέτος πειρασμός για μια αετονύχισα, η οποία έχει αναστατώσει εδώ και αρκετό καιρό το Κοινοβούλιο με τις «αδυναμίες» που δείχνει να έχει στα πορτοφόλια και τις τσάντες.

Η αράχνη απλώνει το δίχτυ της σε ό,τι το «ελκυστικό» βρεθεί μπροστά της. Πριν από λίγες μέρες λοιπόν η Ντόρα Μπακογιάννη καθόταν -σύμφωνα με όσα ακούστηκαν- στο καφενείο της Βουλής. Κάποια στιγμή σηκώθηκε και άρχισε να χαιρετάει κάποιους από τους βουλευτές που ήταν σε άλλα τραπέζια, αφήνοντας έκθετη την τσάντα της.

Μέσα σ’ αυτή φέρεται να είχε το πορτοφόλι της, το οποίο, εν ριπή οφθαλμού, ξαλαφρώθηκε από την «καθωσπρέπει» κυρία.

Ακούστηκε ότι η αετονύχισα έκανε εκείνη την μέρα γερή μπάζα. Σε σύγκριση βέβαια με τα 200 ευρώ που έχασε «ξαφνικά» τις ίδιες πάντα μέρες από το πορτοφόλι της μία συνάδελφος και μάλιστα μέσα στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών.

Όλοι κάτι υποπτεύονται, αλλά καλύτερα χίλιοι ένοχοι έξω παρά ένας αθώος στη φυλακή.

Όσο για το «μια του κλέφτη,δυο του κλέφτη τρεις και τον τσακώσαμε»…κι αν την πιάσετε γράψτε μου και μένα να ενημερώσω τους συναδέλφους, ώστε να μην χρειάζεται πλέον να κυκλοφορούν με το κομπόδεμα στο λαιμό!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα