Κώστας Καραμανλής: Θα μιλήσει και για τις παρακολουθήσεις;

Κεντρικός ομιλητής για τα δέκα χρόνια από το θάνατο του Ιωάννη Γ, Κεφαλογιάννη, μιας εμβληματικής μορφής για το χώρο της συντηρητικής παράταξης, θα είναι ο Κώστας Καραμανλής.

Η εκδήλωση θα γίνει στα Ανώγεια της Κρήτης στις 31 Αυγούστου και αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον, αφού η –σπουδαία- Όλγα Κεφαλογιάννη έχει φροντίσει για την αρτιότητά της.

Όσοι, πάντως, πληροφορήθηκαν πως κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο Κώστας Καραμανλής άρχισαν να αναρωτιούνται αν θα τοποθετηθεί και για το μείζον θέμα των παρακολουθήσεων-κάποιοι, μάλιστα, το θεωρούν και …βέβαιο!

Οι φήμες δεν επιβεβαιώνονται από πουθενά. Η αλήθεια, όμως, είναι, πως η ημέρα της ομιλίας θα είναι πολύ κοντά στα όσα θα συμβούν στη Βουλή από τις 22 και μετά και θα είναι μια πρόκληση για τον Κώστα Καραμανλή. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να τοποθετηθεί νωρίτερα.

Η σιωπή στο θέμα θα είναι, άλλωστε, πολύ αρνητικός παράγοντας στην υστεροφημία του πρώην πρωθυπουργού, καθώς μεταξύ άλλων και ο ίδιος είχε καταγγείλει παρακολουθήσεις και υποκλοπές στην αρχή της θητείας του στο Μαξίμου, δείχνοντας φωτογραφίζοντας μάλιστα για αυτές την αμερικάνικη πρεσβεία στη χώρα μας.

Προσωπικά πιστεύουμε πως ο Κώστας Καραμανλής, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα τοποθετηθεί για το μείζον θέμα!

ieidiseis.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα