Γεωργιάδης: Αισθάνομαι οργή για τους συμπολίτες μας που αποφάσισαν να πάνε στα χωριά τους

"Αισθάνομαι οργή για αυτούς τους συμπολίτες μας που αποφάσισαν χθες να φύγουν και να πάνε στα χωριά τους. Εάν η πανδημία εξαπλωθεί στη χώρα εξαιτίας τους, οι άνθρωποι αυτοί θα έχουν καταστρέψει την Ελλάδα, τις οικογένειες τους και το μέλλον των παιδιών τους, γιατί δεν μπόρεσαν να ελέγξουν τον εαυτό τους και να μείνουν σπίτι τους. Είναι απαράδεκτοι", είπε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ΑΝΤ1.

"Έχεις μία κυβέρνηση που έχει κάνει καμπάνια, σου λέει Μένουμε Σπίτι, έχουν βγει οι ειδικοί σου λένε τι πρέπει να κάνεις, έχεις δει τι συμβαίνει στην Ιταλία, στην Ιταλία διαδόθηκε ο ιός επειδή έφυγαν από τις μολυσμένες περιοχές και πήγαν στις υπόλοιπες πόλεις. Και παίρνεις το αυτοκίνητο και πας στο χωριό σου; Το χωριό σου δεν το λυπάσαι; Όσοι πήγαν από την Αθήνα στα χωριά τους να μείνουν στα σπίτια τους, να μην βγουν έξω", σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης αναφερόμενος στα μέτρα στήριξης επιχειρήσεων και εργαζόμενων, είπε ότι ουδείς ξέρει ακόμη το μέγεθος και τις επιπτώσεις της κρίσης, ενώ επεσήμανε ότι απαραίτητη προϋπόθεση για την ενίσχυση επιχειρήσεων είναι η διατήρηση των θέσεων απασχόλησης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα