Νέος χάρτης πρόκληση λίγες μέρες μετά τη Σούδα! Πήραν και την Κρήτη οι Τούρκοι

Νέος χάρτης πρόκληση λίγες μέρες μετά τη Σούδα! Πήραν και την Κρήτη οι Τούρκοι

Πρώην γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου της Τουρκία δημοσίευσε άρθρο στην εφημερίδα Σοζού που συνοδεύεται από έναν χάρτη της Κρήτης και υποστηρίζει κάτι εξωφρενικό! Ότι, δηλαδή Ρέθυμνο, Λασίθι και Ηράκλειο είναι τουρκικά και μόνο τα Χανιά ανήκουν στην Ελλάδα!

Ο πρώην γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας της Τουρκίας έγραψε ένα άρθρο στην εφημερίδα Σοζού με έναν χάρτη που δείχνει την Κρήτη και λέει ότι «Τα 3/4 της Κρήτης μας ανήκουν». Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι ο ίδιος που έχει καθιερώσει την ανυπόστατη θεωρία των 18 ελληνικών νησιών που ανήκουν όπως λένε στην Τουρκία. Σύμφωνα με όσα απίστευτα δείχνει ο χάρτης, η θεωρία του Τούρκου πολιτικού είναι ότι μόνο τα Χανιά είναι ελληνικά και οι υπόλοιποι νομοί της Κρήτης ανήκουν στην Τουρκία!

Ο Saygı Öztürk ο πρώην γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου της Τουρκίας, ένας ακραίος εθνικιστής στον χάρτη που δημοσιεύει στην τουρκική εφημερίδα Σοζού, υποστηρίζει ότι και πολλές νησίδες και μικρά νησιά γύρω από την Κρήτη είναι τουρκικά και άρα η Τουρκία, γράφει στο άρθρο του, έχει δικαίωμα εξόρυξης στην περιοχή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα