Ένταση με τον Ψινάκη στην αυτοψία των τεσσάρων υπουργών για τα έργα στο Μάτι

Ένταση με τον Ψινάκη στην αυτοψία των τεσσάρων υπουργών για τα έργα στο Μάτι

Στο Μάτι μετέβησαν απόψε τέσσερις υπουργοί της κυβέρνησης με συντονιστή τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη, προκειμένου να ενημερώσουν τους κατοίκους της περιοχής για την πορεία των έργων αποκατάστασης όπως επίσης και τα αντιπλημμυρικά έργα που πρέπει να γίνουν μετά τη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου.

Στο Μάτι βρέθηκε επίσης ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος  και οι δήμαρχοι Ραφήνας και Μαραθώνα, κ.κ. Μπουρνούς και Ψινάκης.

Μίλησαν για τα επιδόματα που έχουν δοθεί όπως και για τις διπλές συντάξεις. Όσον αφορά την ατμοσφαιρική ρύπανση ο διευθυντής του Δημόκριτου κ. Νούνεσης ανέφερε ότι οι μετρήσεις μέχρι σήμερα δείχνουν ότι η ρύπανση είναι χαμηλή και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Για το νερό ανέφεραν πως ακόμα γίνονται αναλύσεις. Όλα τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν και θα είναι στη διάθεση όλων. Πάντως τα πρώτα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη ραδιενέργεια.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, οι κάτοικοι της περιοχής αποδοκίμασαν τον Ηλία Ψινάκη επειδή προχωρούν με αργούς ρυθμούς από τον Δήμο Μαραθώνα οι διαδικασίες αλλαγής των καμένων λαμπτήρων στους δρόμους. Επίσης, οι κάτοικοι εξέφρασαν και τη διαφωνία τους με τις διαδικασίες που είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν για την απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα