Καιρός: Άστατος σήμερα μέχρι το απόγευμα - Ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας την Καθαρά Δευτέρα

Καιρός: Άστατος σήμερα μέχρι το απόγευμα - Ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας την Καθαρά Δευτέρα

Άστατος καιρός με τοπικές βροχές και καταιγίδες θα επικρατήσει σήμερα το μεσημέρι και το απόγευμα.

Καιρός: Συννεφιασμένη… Κυριακή με τοπικές βροχές και καταιγίδες – Πότε αναμένεται βελτίωση

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, τα φαινόμενα θα επηρεάσουν τα ηπειρωτικά (με εξαίρεση τη Θράκη), την Κρήτη αλλά και τμήματα των νησιών του Ιονίου και των Δωδεκανήσων. Πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει κυρίως στα ορεινά της Πίνδου. Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από τις πρώτες βραδινές ώρες.

Σε ό, τι αφορά τα δύο μεγάλα αστικά κέντρα, στην Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν τοπικές βροχές ενώ στην Αθήνα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και ενδεχομένως καταιγίδες.

Στους χάρτες που ακολουθούν παρουσιάζεται ο υετός που αναμένεται το μεσημέρι και τις πρώτες απογευματινές ώρες της Κυριακής 17/03.

Με ήλιο και ανοιξιάτικες θερμοκρασίες το πέταγμα του χαρταετού – Η τελευταία πρόγνωση για την Καθαρά Δευτέρα

Βελτιώνεται αύριο, Καθαρά Δευτέρα ο καιρός. Μετά τη σημερινή αστάθεια με βροχές και καταιγίδες, αύριο το σκηνικό αλλάζει και προβλέπεται αρκετή ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα.

Μόνο λίγες βροχές θα σημειωθούν στην Κρήτη, καθώς και τοπικά στα ηπειρωτικά ορεινά το μεσημέρι- απόγευμα. Οι άνεμοι στα πελάγη βόρειοι βορειοδυτικοί έως 4 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 18 με 20 βαθμούς στις περισσότερες περιοχές και τοπικά έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα