Σάκης Αρναούτογλου: Προειδοποίηση για την Αττική και ανέμους 7 μποφόρ, έρχονται μπουρίνια

Σάκης Αρναούτογλου: Προειδοποίηση για την Αττική και ανέμους 7 μποφόρ, έρχονται μπουρίνια

Ο Σάκης Αρναούτογλου ανέλυσε πώς θα κυλήσει σήμερα ο καιρός σε όλη την Ελλάδα. Η προειδοποίηση για την Αττική και τους ισχυρούς ανέμους. Δείτε τι λέει για την κακοκαιρία και τις καταιγίδες.

Ο Σάκης Αρναούτογλου ανέλυσε την κακοκαιρία που σαρώνει την Ελλάδα τονίζοντας ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή, ειδικά στη βορειοδυτική Ελλάδα.

Ο Σάκης Αρναούτογλου έκανε λόγο για ισχυρές καταιγίδες σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ τόνισε ότι θέλει προσοχή από πλευράς ανέμων. 

Οι άνεμοι θα πνεύουν βοριάδες στη βόρεια Ελλάδα και νοτιάδες στη νότια χώρα.

Για σήμερα τόνισε ότι αναμένονται νέες βροχές και καταιγίδες μέχρι και το τέλος της Παρασκευής σε όλη τη χώρα.

Μάλιστα σημείωσε ότι όσο θα βαδίζουμε προς τις βραδινές ώρες ο καιρός θα γίνεται πιο άστατος.

Μιλώντας για τη νότια Ελλάδα, Στερεά, Αττική και Πελοπόννησο είπε ότι «Θέλουν προσοχή οι άνεμοι. Συνοδεία βροχών και καταιγίδων δεν αποκλείονται μπουρίνια. Θα έχουμε 8 μποφόρ ριπές νοτιά».

Μετά το μεσημέρι θα το γυρίσει σε βοριά, αλλά στον θερμαϊκό και στη δυτική Μακεδονία θα φυσάει βοριάς από το πρωί και θα έχει έντονη ψύχρα.

Ο Σάκης Αρναούτογλου έκανε λόγο για άστατο καιρό στην Αττική. Είπε ότι το μεσημέρι προς το απόγευμα θα έχουμε πέρασμα από μπόρες και καταιγίδες και τοπικά όσως τα φαινόμενα να είναι έντονα. 

«Προσοχή. Οι άνεμοι στην Αττική θα φτάνουν τα 7 μποφόρ» σημείωσε.

Στη Θεσσαλονίκη, ο Σάκης Αρναούτογλου, έκανε λόγο για ισχυρές καταιγίδες και είπε ότι ο καιρός θα χαλάσει από νωρίς το πρωί. 

 

ieidiseisi

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα