Τραγωδία στην Κύπρο: Νεκρό τρίχρονο κοριτσάκι σε πισίνα ξενοδοχείου

Τραγωδία στην Κύπρο: Νεκρό τρίχρονο κοριτσάκι σε πισίνα ξενοδοχείου

Συγκλονίζει την κοινωνία της Κύπρου η τραγωδία που σημειώθηκε σε πισίνα ξενοδοχείου στην Πάφο, με ένα κοριτσάκι μόλις 3,5 ετών να χάνει την ζωή του. 
Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, το κοριτσάκι εντοπίστηκε να επιπλέει στην μεγάλη πισίνα του ξενοδοχείου από άλλο λουόμενο και ναυαγοσώστη.

Παρά τις προσπάθειες που έγιναν τόσο επιτόπου όσο και αργότερα στο Νοσοκομείο Πάφου από τους γιατρούς, το κοριτσάκι δεν κατάφερε να ανανήψει.

Οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται στον χώρο του ξενοδοχείου, ενώ μάρτυρες έχουν κληθεί στα Γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου για την λήψη των καταθέσεων και για την διαλεύκανση του τραγικού συμβάντος. Επίσης συνέχισε, αναμένεται το αποτέλεσμα της νεκροτομής που θα διενεργηθεί την Τρίτη από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα.

Όπως ανέφερε ο Μ. Νικολάου η οικογένεια της μικρής από την Λευκωσία είχε έρθει μόλις την Κυριακή για ολιγοήμερες διακοπές. Το απόγευμα όλα τα μέλη της οικογένειας βρίσκονταν στα κρεβατάκια της πισίνας.

Το κοριτσάκι ζήτησε να κολυμπήσει στην μικρή πισίνα για παιδιά αλλά είναι άγνωστο πώς βρέθηκε να επιπλέει αναίσθητο στην μεγάλη πισίνα.