Σε νοσοκομείο της Αθήνας με ανεύρυσμα εγκεφάλου η υπουργός Εργασίας της Κύπρου

Σε νοσοκομείο της Αθήνας με ανεύρυσμα εγκεφάλου η υπουργός Εργασίας της Κύπρου

Σε κρίσιμη κατασταση νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Κύπρου, Ζέτα Αιμιλιανίδου. Η κα Αιμιλιανίδου υπέστη ανεύρυσμα εγκεφαλικής αορτής. 
Όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου Μάριος Πελεκάνος, η κ. Αιμιλιανίδου εισήχθη αρχικά σε ιδιωτικό νοσοκομείο στη Λευκωσία και εν συνέχεια λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο των Αθηνών για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με το politis.com.cy, η κα Αιμιλιανίδου, χτες το απόγευμα αισθάνθηκε έντονους πονοκεφάλους, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Αμερικάνικο Κέντρο Καρδιάς στη Λευκωσία, όπου υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων . Διαπιστώθηκε ανεύρισμα.Το οικογενειακό περιβάλλον της υπουργού ζήτησε τη μεταφορά της στην Αθήνα, στο νοσοκομείο Υγεία, όπου προ μηνών αντιμετωπίστηκε παρόμοιο πρόβλημα.

Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς της στην Αθήνα, η κα Αιμιλιανίδου έπεσε σε κώμα.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Κύπρου Νικος Αναστασιάδης από τη πρώτη στιγμή ενημερώνεται για την κατάσταση της υγείας της υπουργού και εκφράζει τις θερμότερες του ευχές για ταχεία ανάρρωση, σημειώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.