Κύπρος: Το γιγαντιαίο ομοίωμα πατάτας που έχει γίνει viral

Κύπρος: Το γιγαντιαίο ομοίωμα πατάτας που έχει γίνει viral

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα τεράστιο ομοίωμα πατάτας το οποίο τοποθετήθηκε στην είσοδο του χωριού Ξυλοφάγου στην Κύπρο.
Αρκετοί πίστεψαν ότι η ψεύτικη πατάτα είναι αληθινή, κάποιοι άλλοι αναρωτήθηκαν αν πρόκειται για κάποιου είδους φάρσα ή ψεύτικη είδηση, ενώ πολλοί δεν έχασαν την ευκαιρία να τρολάρουν την πρωτοβουλία.

 Μιλώντας στο SigmaLive ο κοινοτάρχης Γεώργιος Τάσου έκανε αρχικά λόγο για ,καλοθελητές οι οποίοι έσπευσαν να κάνουν κακά σχόλια. Όπως εξήγησε, πρόκειται για ομοίωμα πατάτας η οποία είναι σήμα κατατεθέν της κοινότητας.

 Παρομοίασε μάλιστα την πατάτα, τη μετέπειτα Big Potato, με άλλα προϊόντα που κοσμούν τις εισόδους ευρωπαϊκών πόλεων.

 Η πατάτα σύμφωνα με τον κοινοτάρχη, είναι η «σπούντα» και όχι αυτή της «αυλατζιάς» που αγοράζει ο καταναλωτής από τις υπεραγορές και τις φρουταρίες.

Το έργο όπως εξήγησε ο κοινοτάρχης είναι ημιτελές και στόχος είναι η «σπούντα» να φθάσει τα 4 μέτρα. Γύρω από την πατάτα θα φτιαχτεί χώρος όπου θα μπορεί ο επισκέπτης να φωτογραφίζεται.

Ο κ.Τάσου σημείωσε μιλώντας στο SigmaLive ότι η πατάτα θα κάνει το Ξυλοφάγου πόλο έλξης επισκεπτών που θα θέλουν να φωτογραφηθούν με τη Big Potato.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα