Τα ζώδια σήμερα 14 Αυγούστου: Ο Ήλιος σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο

Τα ζώδια σήμερα 14 Αυγούστου: Ο Ήλιος σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο

Ο Ήλιος σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο, είναι μία δύσκολη όψη, δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα είδος εσωτερικής σύγκρουσης. Τα συναισθήματα θα είναι αντίθετα, δεν θα λείψουν οι κυκλοθυμίες και τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Δυσκολία θα υπάρξει στη λήψη αποφάσεων, την εμφάνισή τους θα κάνουν αναστολές, η διστακτικότητα και η προσκόλληση στις αρνητικές σκέψεις δεν θα δώσουν την ώθηση για δημιουργικές ενέργειες.

Το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αισιοδοξίας και της δυναμικότητας. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποκαλυπτικά συμβάντα που θα ρίξουν φως στις σκοτεινές υποθέσεις, φεύγει η απογοήτευση και η άρνηση. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρξει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών.
 Η Σελήνη κάνει την είσοδο της στον Κριό, θα εκδηλωθεί ανάγκη για δυναμικές και απελευθερωμένες ενέργειες, θα υπάρξει δυνατότητα να διαφοροποιηθούν τα αρνητικά δεδομένα. Δυναμικές θα είναι οι διεκδικήσεις, σε θέματα επαγγελματικής φύσης οι στόχοι θα είναι συγκεκριμένοι, η μεθοδική τακτική θα φέρει θετικό αποτέλεσμα. Ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, αυθόρμητες απελευθερωμένες και τολμηρές θα είναι οι προσεγγίσεις, ανανεώνονται οι διαθέσεις, δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί.

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό τον Άρη και τον Πλούτωνα θα ανοίξει νέο ορίζοντα, τολμηρές θα είναι οι ενέργειες και οι επιδιώξεις. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα ισορροπημένος θα είναι ο συναισθηματικός κόσμος, οι επαφές θα είναι ευχάριστες και δημιουργικές.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα