Τα ζώδια σήμερα 12 Αυγούστου: Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου

Τα ζώδια σήμερα 12 Αυγούστου: Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου

Η Πανσέληνος σχηματίζεται στο ζώδιο του Υδροχόου, θα εκδηλωθεί ανάγκη για κοινωνική δικτύωση και για συλλογική δράση. Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην αλλαγή και στη διαφοροποίηση, θα υπάρξει δυνατότητα να αλλάξουν τα αρνητικά δεδομένα και να δοθεί μία πιο ουσιαστική ώθηση στις διεκδικήσεις. Πρωτοποριακός θα είναι ο τρόπος σκέψης, σε θέματα επαγγελματικής φύσης καινοτόμες θα είναι οι ιδέες, οι τεκμηριωμένες απόψεις θα έχουν τη δυναμική να πείσουν και να επηρεάσουν.

Δεν θα λείψουν οι ενέργειες αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς, η συναισθηματική ευαισθητοποίηση θα εκδηλωθεί με ουσιαστικές πράξεις. Στον αισθηματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες, ωστόσο οι συναισθηματικές καταστάσεις θα αντιμετωπιστούν με λογική, ίσως να εκδηλωθεί προτίμηση προς τις απρόσωπες σχέσεις.

Η Σελήνη κάνει την είσοδο της στους Ιχθείς τα χαρακτηριστικά θα είναι ευαισθησία, συμπόνια, κατανόηση, αποδοχή. Έντονη θα είναι η διαίσθηση, έκταση θα έχει η φαντασία και η πνευματικότητα, άτομα καλλιτεχνικής φύσης θα μπορέσουν να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν. Προσοχή στην ονειροπόληση, ίσως να κάνουν την εμφάνισή τους τάσεις φυγής, οι ευάλωτοι και καταπιεσμένοι χαρακτήρες ενδεχομένως να αποφύγουν την πραγματικότητα καταφεύγοντας σε νοητούς κόσμους.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά, ρομαντικές θα είναι οι διαθέσεις, δεν θα λείψουν οι εξομολογήσεις. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης καλό θα είναι να αποφευχθεί η αναβολή, έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις εκκρεμότητες.
 
Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα