Τα ζώδια σήμερα 11 Αυγούστου: Η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στον Λέοντα

Τα ζώδια σήμερα 11 Αυγούστου: Η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στον Λέοντα

Η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στον Λέοντα και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, δυναμικότητα, αυτοπροβολή, ελκυστικός τρόπος ομιλίας. Δεν θα λείψουν οι γενναιόδωρες ενέργειες, οι προστατευτικοί χαρακτήρες θα προσφέρουν τη βοήθειά τους. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για νέες γνωριμίες, έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, στη διασκέδαση, στις προσωπικές σχέσεις.

 Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ευχάριστα, οι διαθέσεις θα είναι ρομαντικές, αισθησιακές και ιδιαιτέρως θερμές. Οι νέες γνωριμίες θα έχουν την προοπτική για θετική εξέλιξη, φιλοφρονήσεις θα ακουστούν, ελκυστικές θα είναι οι προσεγγίσεις. Σε θέματα οικονομικής φύσης θα υπάρξουν ανοίγματα για δοσοληψίες και συναλλαγές.

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό είναι μία δύσκολη όψη, οι επαναστατικοί και αντικομφορμιστικοί χαρακτήρες θα πρέπει να αποφύγουν τις υπερβολές, προσοχή στις πεισματικές εναντιώσεις. Δυσκολίες θα υπάρξει στην προσαρμογή και στην αποδοχή, για κάποιους θα είναι δύσκολο να κινηθούν σε προκαθορισμένα όρια.

Το εξάγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, δυναμικότητα, διαίσθηση, οι προσεγγίσεις θα γίνονται με άνεση και αυθορμητισμό. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρξει διάθεση για ανάληψη ρίσκων, ο ενθουσιασμός θα δώσει την ώθηση για διεκδικήσεις. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία πρόσφορο θα κάνει το έδαφος για κοινωνικές επαφές, θα υπάρξει άνοιγμα για νέες γνωριμίες.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα