Τα ζώδια σήμερα 6 Αυγούστου: Η Σελήνη κάνει την είσοδο της στον Τοξότη,

Τα ζώδια σήμερα 6 Αυγούστου: Η Σελήνη κάνει την είσοδο της στον Τοξότη,

Η Σελήνη κάνει την είσοδο της στον Τοξότη, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση, ανάγκη για ανεξάρτητες ενέργειες, για περιπέτειες. Φιλοσοφημένος θα είναι ο τρόπος σκέψης, φεύγει η απαισιοδοξία, έμφαση θα δοθεί στις κοινωνικές επαφές και στις ανανεωτικές δραστηριότητες. Στο επαγγελματικό τομέα καινούργιοι στόχοι θα κάνουν την εμφάνισή τους, θα υπάρξουν βλέψεις για νέα εγχειρήματα, για καινούργιες συνεργασίες, οι διαθέσεις θα είναι τολμηρές και επεκτατικές.

 Σε κοινωνικό επίπεδο οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες και άνετες, άνοιγμα θα υπάρξει για δικτύωση, διευρύνεται ο κύκλος γνωριμιών. Στον αισθηματικό τομέα ενδιαφέρουσες θα είναι οι συναναστροφές, θα υπάρξει το άνοιγμα για γνωριμίες, ωστόσο δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί προτίμηση προς τις χαλαρές επαφές.

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη και τετράγωνο με τον Κρόνο δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους δυσκολίες και ακυρώσεις, τα εμπόδια θα είναι προσπελάσιμα αρκεί οι ενέργειες να είναι μεθοδικές. Η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αισιοδοξίας, έντονη θα είναι η διαίσθηση, ευκολία θα υπάρξει για προσεγγίσεις και συναισθηματικά ανοίγματα.

Οι συναντήσεις θα είναι ευχάριστες, τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν ανοιχτά, να συζητήσουν και να βρουν λύσεις. Δεν θα λείψουν οι τονωτικές επαφές που θα ανανεώσουν τις διαθέσεις. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα φέρνει αποκαλυπτικά συμβάντα, θα υπάρξουν ευχάριστες εκπλήξεις.

διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια στο ourlife.gr