Τα ζώδια σήμερα 4 Αυγούστου: Ο Ερμής κάνει την είσοδο του στην Παρθένο

Τα ζώδια σήμερα 4 Αυγούστου: Ο Ερμής κάνει την είσοδο του στην Παρθένο

Ο Ερμής κάνει την είσοδο του στην Παρθένο και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 26 Αυγούστου, τα χαρακτηριστικά θα είναι ευστροφία, μεθοδικότητα, οργάνωση, προσήλωση στις λεπτομέρειες. Θα υπάρξουν επικοινωνιακά ανοίγματα, σε θέματα επαγγελματικής φύσης ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για διαπραγματεύσεις, συνομιλίες, συμφωνίες.Οι βλέψεις θα είναι συγκεκριμένες και σοβαρές, ο ορθολογισμός θα βοηθήσει στη λήψη σωστών αποφάσεων. Ανάγκη θα εκδηλωθεί για οργάνωση, τάξη, πρόγραμμα, οι ξαφνικές και απότομες αλλαγές θα φέρουν δυσανασχέτηση. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει δυνατότητα για συνεννόηση, ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να συζητήσουν για το θέμα της επισημοποίησης.

Η Σελήνη κάνει την είσοδο της στον Σκορπιό, προσοχή στην καχυποψία, στα βιαστικά συμπεράσματα και στις αυθαίρετες εικασίες. Ο τρόπος σκέψης θα είναι στρατηγικός, θα εκδηλωθεί ανάγκη για έλεγχο, δεν θα λείψουν οι χειριστικές συμπεριφορές. Έντονη θα είναι η διαίσθηση, έκταση και βάθος θα έχει το συναίσθημα, θα υπάρξουν άμεσες και αισθησιακές προσεγγίσεις.

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και εξάγωνο με τον Ερμή θα βοηθήσει στη λήψη σωστών αποφάσεων, θα υπάρξει ορθολογισμός και εσωτερική πειθαρχία. Στις συζητήσεις ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συνεννόηση και αποδοχή.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα, την εμφάνισή τους θα κάνουν απογοητεύσεις, εμμονές, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην προσκόλληση και στην εξάρτηση.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

στο ourlife.gr