Σημαντική προειδοποίηση για όλους τους χρήστες του Gmail

Σημαντική προειδοποίηση για όλους τους χρήστες του Gmail

Σήμερα μπορεί να είναι η ημέρα που λένε ψέμματα, ωστόσο αποτελεί και την ημέρα, κατά την οποία η Google λάνσαρε την email υπηρεσία της το Gmail πριν από 20 χρόνια. Παρά τον σκεπτικισμό για τις πιθανότητες επιτυχίας του, το Gmail έφθασε να αποτελεί την κορυφαία υπηρεσία όλων των εποχών.

Ωστόσο πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι ακόμη δεν έχουν προβεί σε μια άκρως σημαντική ενέργεια για τη διασφάλιση των δεδομένων τους και η Action Fraud προβαίνει σε μια σημαντική προειδοποίηση για το Gmail.

Οποιοσδήποτε με έναν λογαριασμό στα social media ή έναν λογαριασμό email μπορεί να αποτελέσει στόχο διαδικτυακών απειλών, αναφέρει η Pauline Smith, επικεφαλής της Action Fraud. Διασφάλισε απόψε κιόλας ότι οι πληροφορίες σου είναι ασφαλείς και πως τα passwords τόσο του Gmail όσο και των social media είναι διαφορετικά, μια σαφής προειδοποίηση για όλους τους χρήστες του Gmail.

Τα email μας αποτελούν το gateway όπως σημειώνει το unilad.com για τους social media λογαριασμούς και όλους τους υπόλοιπους, καθώς το έχουμε βάλει στο Facebook, στην τράπεζά μας και σε άλλες υπηρεσίες. Και είναι ακριβώς αυτός ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να ρυθμίσεις άμεσα το 2FA για λιγότερους παραβιασμένους λογαριασμούς.

Πηγή: techmaniacs.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα