Νοστράδαμος: Η σύγκρουση Ιράν – Ισραήλ μπορεί να οδηγήσει σε πόλεμο; Τι λένε οι προφητείες

Νοστράδαμος: Η σύγκρουση Ιράν – Ισραήλ μπορεί να οδηγήσει σε πόλεμο; Τι λένε οι προφητείες

Όταν υπάρχει ένα σημαντικό γεγονός στο πλανήτη οι λάτρεις των προφητειών και των θεωριών συνωμοσίας ανατρέχουν στον Νοστράδαμο.

Σύμφωνα με κάποιες ερμηνείες ο Νοστράδαμος έχει προβλέψει έναν πόλεμο το 2024, ενώ η επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ έχει προκαλέσει φόβους για έναν παγκόσμιο πόλεμο.

 Ο προφήτης, με πραγματικό όνομα Michel de Nostredame, είδε αρκετές από τις προφητείες του από το βιβλίο του Les Prophéties να πραγματοποιούνται με την πάροδο των ετών αφότου κυκλοφόρησε πριν από περισσότερα από 450 χρόνια.

Λέγεται ότι είχε προβλέψει με ακρίβεια την άνοδο του Αδόλφου Χίτλερ στην Γερμανία, τον πυροβολισμό του προέδρου Τζον Κένεντι, την έναρξη της πανδημίας του Covid και την κρίση του κόστους ζωής του 2022.

Τώρα ο προφήτης φαίνεται ότι είχε άλλη μια επιτυχημένη πρόβλεψη. Γράφοντας για το 2024, είπε: «Ο κόκκινος αντίπαλος θα χλωμιάσει από φόβο, βάζοντας τον μεγάλο Ωκεανό σε τρόμο».

Αρκετοί υποστηρίζουν ότι ο Νοστράδαμος προφήτευσε έναν ναυτικό πόλεμο με έναν «κόκκινο αντίπαλο». Έτσι ερμηνεύθηκε ως μία προφητεία για ενδεχόμενη σύγκρουση της Κίνας με την Ταϊβάν.

 
Τώρα θεωρείται ότι μπορεί να ερμηνεύει την αναταραχή που έχει προκληθεί στην Ερυθρά Θάλασσα και τις επιθέσεις των ανταρτών Χούθι σε πλοία.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα