Σέρρες: Κατσικάκι στις γεννήθηκε με τρία πόδια - Τρέχει καλύτερα από τα άλλα

Σέρρες: Κατσικάκι στις γεννήθηκε με τρία πόδια - Τρέχει καλύτερα από τα άλλα

Με τρία πόδια γεννήθηκε, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ένα κατσικάκι σε κτηνοτροφική μονάδα στις Σέρρες, με τον Γιάννη Μπασδάρα να μιλάει για το παράξενο φαινόμενο.

«Είναι πρωτόγνωρο για τα δικά μου δεδομένα, που εργάζομαι εδώ και 50 χρόνια με ζώα. Δεν μου έχει ξανατύχει τέτοιο πράγμα και είναι ένα υγιέστατο και θηλυκό κατσικάκι, το οποίο θα το κρατήσω για μάνα» είπε στην αρχή ο ιδιοκτήτης της κτηνοτροφικής μονάδας στις Σέρρες.

«Είναι ένα σημάδι για εμένα, γιατί πιστεύω πως θα γίνει καλό. Δεν θα έχει κανένα πρόβλημα το κατσικάκι, τρέχει μάλιστα και καλύτερα από τα άλλα παρόλο που είναι μόλις 20 ημερών. Είναι κάτι, ωστόσο, κάτι πρωτοφανές, γιατί είμαι τόσα χρόνια στον χώρο και δεν μου έχει ξανατύχει».

Όπως είπε ο ιδιοκτήτης της κτηνοτροφικής μονάδας στις Σέρρες, έχει περίπου 800 κατσίκες στην κατοχή του, με τις 600 να είναι μικρά, ενώ το κατσικάκι με τα τρία πόδια έχει τραβήξει την προσοχή των κατοίκων της Νιγρήτας, οι οποίοι καθημερινά πηγαίνουν για να το δουν από κοντά.

Σύμφωνα με τον κ. Μπασδάρα, του είχε τύχει άλλη μία ανάλογη περίπτωση κατσίκας με πέντε πόδια, όταν ήταν πιο μικρός, αλλά δεν κατάφερε να ζήσει για αρκετά.

Πηγή: reader.gr

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα