Baba Vanga: Η προφητεία της Νοστράδαμου των Βαλκανίων για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Baba Vanga: Η προφητεία της Νοστράδαμου των Βαλκανίων για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Η Baba Vanga από τη Βουλγαρία, που την αποκαλούσαν ο Νοστράδαμος των Βαλκανίων, ήταν η γυναίκα που “είδε” την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ, το Brexit στη Βρετανία αλλά και τον πόλεμο στην Ουκρανία, παρά τον θάνατό της πριν από περίπου 3ο χρόνια. 

Η τυφλή μάντισσα Baba Vanga πέθανε το 1996 σε ηλικία 85 ετών. Συχνά, όταν αναφέρονταν σ’ αυτήν, την αποκαλούσαν ο Νοστράδαμος των Βαλκανίων. Περίπου 30 χρόνια μετά τον θάνατό της θεωρείται ότι οι προφητείες της ήταν ακριβείς, με αρκετές αναφορές να λένε ότι “έπεφτε μέσα” στο 85% των περιπτώσεων.

Τώρα όσοι την έχουν μελετήσει, φοβούνται ότι ένα από τα οράματά της γίνεται πραγματικότητα, αφού το 1979 είχε προβλέψει πως η Ρωσία θα γινόταν ο άρχοντας του κόσμου αφού η Ευρώπη γίνει έρημος τόπος, σύμφωνα με τη βρετανική Mirror.

“Όλα θα λιώσουν, σαν πάγος, μόνο ένας θα μείνει ανέγγιχτος -η δόξα του Βλαντίμιρ, η δόξα της Ρωσίας”, είχε πει, σύμφωνα με την Birmingham Mail. “Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τη Ρωσία. Θα τα ξεπεράσει όλα στον δρόμο της και όχι μόνο θα αντέξει, αλλά θα γίνει και άρχοντας του κόσμου”.

Η Baba Vanga έχει περισσότερες εφιαλτικές προβλέψεις για το 2022. Μία από τις πιο πιστευτές προβλέψεις της είναι ότι η εικονική πραγματικότητα θα κυριαρχήσει και οι άνθρωποι θα περνούν περισσότερο χρόνο από ποτέ μπροστά στις οθόνες.

Οραματίστηκε, επίσης, νέα πανδημία. Αυτήν τη φορά θα εντοπιστεί στη Σιβηρία και θα προκληθεί από έναν παγωμένο ιό ο οποίος θα απελευθερωθεί εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής.

Άλλη πρόβλεψη αναφέρει ότι πολλές πόλεις θα πληγούν από λειψυδρία, με πολιτικές συνέπειες καθώς οι χώρες αναγκάζονται να βρουν εναλλακτικές λύσεις, ενώ “είδε” ακόμη και εισβολή εξωγήινων στη Γη, οι οποίοι θα στείλουν αστεροειδή να αναζητήσει ζωή στον πανήτη μας με χθρική διάθεση.

Η Baba Vanga, της οποίας το πραγματικό όνομα ήταν Vangelia Gushterova, είχε προβλέψει ακόμη τον λιμό στην Ινδία όπου οι ιθερμοκρασίες θα φτάσουν τους  50C, με τις ακρίδες να επιτίθενται στις καλλιέργειες. Περισσότεροι σεισμοί και τσουνάμι είναι ανάμεσα στις “προφητείες” της μάντισσας που είχε κάνει λόγο για έντονα φαινόμενα πλημμύρας στην Αυστραλία και μέρη της Ασίας.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι οι προβλέψεις της Baba Vanga συνεχίζουν να γίνονται πραγματικότητα μετά τον θάνατό της το 1996.

Τα μεταγενέστερα οράματα περιλαμβάνουν την αλλαγή της τροχιάς της Γης το 2023, αστροναύτες που ταξιδεύουν στην Αφροδίτη το 2028, τους μουσουλμάνους που θα κυριαρχήσουν στην Ευρώπη το 2043 και το τέλος του σύμπαντος το 5079.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα