Και όμως η ακριβότερη τουαλέτα στον κόσμο δεν είναι φτιαγμένη από χρυσό

Και όμως η ακριβότερη τουαλέτα στον κόσμο δεν είναι φτιαγμένη από χρυσό

Μια νεαρή καλλιτέχνις αποφάσισε να “τερματίσει” την έννοια της πολυτέλειας, σχεδιάζοντας μια αμφιβόλου αισθητικής (και λογικής) λεκάνη τουαλέτας εμπνευσμένη από ένα από τα ακριβότερα brand του πλανήτη.

Υπάρχουν γυναίκες που θα “σκότωναν” για μια αυθεντική τσάντα Louis Vuitton, καθώς για τις περισσότερες η απόκτηση της είναι όνειρο θερινής νυκτός. Πόσες όμως θα ήταν διατεθειμένες να αποκτήσουν ή να χρησιμοποιήσουν μια… λεκάνη τουαλέτας φτιαγμένη από τσάντες της αγαπημένης τους μάρκας; Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι σκεφτόταν η καλλιτέχνις Illma Gore όταν εμπνεύστηκε το νέο της έργο. Το μόνο βέβαιο είναι ότι χρειάστηκε πολλή δουλειά και… “ακριβές” πρώτες ύλες.

Ύστερα από τρεις μήνες δουλειάς και χρησιμοποιώντας 24 τσάντες Louis Vuitton αξίας 15.000 δολαρίων η κάθε μία – καθώς και μία βαλίτσα αξίας 3.000 δολαρίων – η εκκεντρική καλλιτέχνις παρουσίασε στον κόσμο τη δημιουργία της. Η ομολογουμένως πρωτότυπη τουαλέτα εκτιμάται ότι κοστίζει περί τα 100.000 δολάρια. Διότι φυσικά δεν αποτελεί προϊόν προς πώληση του γνωστού οίκου μόδας, αλλά ένα καλλιτεχνικό έκθεμα προς πώληση στο εκθεσιακό κέντρο Tradesy στην Καλιφόρνια.

 

e-daily

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα