Υιοθετημένη κόρη συνάντησε για πρώτη φορά την 104 ετών βιολογική μητέρα της

Υιοθετημένη κόρη συνάντησε για πρώτη φορά την 104 ετών βιολογική μητέρα της

Μια Ιρλανδή, 81 ετών, συνάντησε για πρώτη φορά στη ζωή της τη μητέρα της που αύριο γιορτάζει τα... 104 χρόνια της, γράφει σήμερα στην ιστοσελίδα του το BBC. Η Εϊλίν Μακίν μεγάλωσε στο ορφανοτροφείο Bethany Home στο Δουβλίνο και δεν είχε ποτέ συναντήσει τη βιολογική της μητέρα.

Ξεκίνησε να την αναζητεί όταν ήταν 19 ετών και τον περασμένο χρόνο επικοινώνησε με την γραμμή ζωής του εθνικού ραδιοτηλεοπτικού σταθμού της Ιρλανδίας (RTÉ) ζητώντας βοήθεια στην έρευνά της όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Νωρίτερα φέτος ένας γενεαλόγος της τηλεφώνησε για να της ανακοινώσει ότι την εντόπισε στη Σκωτία. Εκείνη ταξίδεψε τον περασμένο μήνα και συνάντησε επιτέλους την μητέρα της Ελίζαμπεθ.

«Πήγα να την γνωρίσω και είναι η πιο γλυκιά γυναίκα, υπέροχη οικογένεια και μου έκαναν θερμή υποδοχή» είπε στον σταθμό. Όπως περιέγραψε, όταν μπήκε στο σπίτι της μητέρας της εκείνη διάβαζε εφημερίδα. «Της είπα ότι είμαι από την Ιρλανδία και μου απάντησε "Γεννήθηκα στην Ιρλανδία". Μετά της είπα "Ξέρεις, είμαι η κόρη σου" και εκείνη σήκωσε το βλέμμα και μου έπιασε το χέρι» δήλωσε η Εϊλίν στον σταθμό.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια, τώρα ανακάλυψε ότι έχει δύο ετεροθαλείς αδελφούς.

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα